han Krimi

Šialená JAZDA, výstrely a útek do poľa: VODIČ nákladiaku viezol 28 migrantov!

Bratislavskí policajti našli vo štvrtok v priestoroch nákladného vozidla 28 migrantov. Vodič kamióna najskôr nereagoval na výzvy a zastavil až po použití varovných výstrelov.

Ilustračný obrázok k článku Šialená JAZDA, výstrely a útek do poľa: VODIČ nákladiaku viezol 28 migrantov!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Po zastavení sa snažil utiecť, napokon bol zadržaný a predvedený na policajné oddelenie. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Nákladné vozidlo prišlo vo štvrtok pred 11.00 h na územie Slovenska po tom, ako vodič ignoroval výzvy na zastavenie. „Viaceré hliadky Policajného zboru sa snažili toto vozidlo zastaviť, pričom vodič riskantnou jazdou po diaľnici D2 pokračoval v smere do Českej republiky. Z diaľnice vodič zišiel v smere do mestskej časti Lamač a pokračoval cez Záhorskú Bystricu,“ spresnila polícia.

Použili zbraň

Policajti mimo zastavaného územia v smere na automobilový závod použili služobnú zbraň a vystrelili niekoľko varovných výstrelov. „Vodič s nákladným vozidlom následne zastavil a dal sa na útek v smere do poľa, kde bol hliadkami Policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Policajti následne v nákladnom priestore vozidla našli 28 migrantov. Tí budú odovzdaní cudzineckej polícii na vykonanie ďalších potrebných úkonov,“ podotkli policajti.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM