Rastislav Búgel Zo zahraničia

ŠIALENÝ útok doručovateľky pizze: Zákazníka bila, kopala a ODHRYZLA mu palec!

Stačila malá chyba a zákazník namiesto pochutnávania si na vytúženom jedle čelil brutálnemu útoku.

Ilustračný obrázok k článku ŠIALENÝ útok doručovateľky pizze: Zákazníka bila, kopala a ODHRYZLA mu palec!
Zdroj: Pexels.com , Pexels.com

Keď si 36-ročný Stephen z anglického Aldershotu objednával pizzu, nemohol tušiť, že utrpí vážnu zdravotnú ujmu. Ako s odvolaním sa na The Sun informoval server novinky.cz, muž si išiel pre doručenú pizzu, no zabudol si mobilný telefón, v ktorom mal uložený potvrdzovací kód.

Brutálny útok

Kuriérka bola poriadne nervózna. Najprv sa totiž omylom ocitla vo vedľajšej ulici, z ktorej aj Stephena kontaktovala. Ten len mykol plecom a išiel si vyzdvihnúť svoje jedlo.

Keďže sa ponáhľal, zabudol si doma mobilný telefón. Žena sa ale dožadovala kódu, čo by však znamenalo, že sa zákazník opäť bude musieť prejsť do vedľajšej ulice a vrátiť sa späť.

V tom momente vypukla hádka, ktorá prerástla až do fyzického kontaktu. „Okamžite na mňa vyštartovala, bila ma päsťami a kopala do mňa,“ povedal Stephen pre britský denník. Prekvapený muž sa snažil zabrániť útoku aj tým, že ženu odtláčal za prilbu.

Odhryzla mu palec!

V jednom momente však žena Stephena uhryzla do palca na pravej ruke.

„Sila uhryznutia bola neopísateľná. Pripadalo mi to, ako by mi palec rezala motorovou pílou,“ spomína muž, ktorý prišiel o časť prsta. Susedia okamžite zavolali políciu, ktorá neskôr všetko vyšetrovala ako ťažké ublížene na zdraví.

Hoci sa konflikt udial pred viac ako rokom, na verejnosť sa dostal až teraz. Stalo sa tak po tom, čo 35-ročná Jennifer oficiálne priznala vinu. Už o niekoľko dní by sa mala postaviť pred sudcu, kde si vypočuje verdikt.

Od incidentu nemôže pracovať

Časť amputovaného palca sa podarilo doktorom čiastočne zrekonštruovať. Médiá uvádzajú, že muž, ktorý sa živil ako inštalatér, od momentu, kedy mu kuriérka odhryzla kus palca, nemôže pracovať. Kuriérska spoločnosť do tejto chvíle zranenému neposkytla žiadne odškodné a bráni sa, že nemôže niesť zodpovednosť, keďže žena pre nich pracovala ako živnostníčka a nie zamestnanec.

„Bol to hrozný incident. Okamžite sme s doručovateľkou ukončili spoluprácu. S políciou sme pri vyšetrovaní plne spolupracovali,“ uviedol hovorca spoločnosti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM