Lifestyle

Slováci sa smejú na ďalšom brepte Andreja Danka: Čo to je slovenský národný iPad?!

Počuli ste už o slovenskom národnom iPade? Nový brept z úst Andreja Danka zobral internet útokom.

Ilustračný obrázok k článku Slováci sa smejú na ďalšom brepte Andreja Danka: Čo to je slovenský národný iPad?!
Zdroj: Unsplash.com , TASR/Ján Krošlák

Šéf Slovenskej národnej strany Andrej Danko je v posledných dňoch stredobodom slovenského internetu ešte viac, ako zvyčajne. Za všetko môže národné menu, s ktorým prišiel na HORECA konferencii.

Mimochodom, v súvislosti s tým sme spustili hlasovanie o tom, ktoré jedlo podľa Slovákov definuje našu krajinu najviac a nemalo by chýbať v prípadnom národnom menu. Ako to vyzerá? Priebežné výsledky nájdete tu.

Pomýlil sa

Na národné menu sa Andreja Danka pýtala aj moderátorka diskusnej relácie Na hrane. Šéfa národniarov však táto téma zjavne podráždila a zdôraznil, že na konferencii zaznelo z jeho úst aj veľa iných vecí, no médiá sa chytili len tejto. Moderátorke taktiež povedal, že by si nemala robiť srandu, keď je reč o veciach národných záujmov.

„Na začiatku relácie ste hovorila o slovenskom národnom ajpede, lebo vám je to smiešne, všetko slovenské národné a pritom ste dievča z malej dediny. Ale vám všetko národné je smiešne. Mne to smiešne nie je,“ uviedol rozhorčene počas relácie Danko.

Zábava každý deň

Čítate správne, z jeho úst naozaj zaznelo slovo ako iPad, pričom je zrejmé, že sa v tomto prípade len pomýlil a išlo o klasický brept, resp. skomoleninu. Chytil sa však toho internet, ktorému neujde nič a nové virálne video je na svete. Boduje na sociálnej sieti TikTok pod názvom Čo to je slovenský iPad?

„Ten Danko sa postará o zábavu každý deň,“ okomentoval video Milan. „Keď sa už chce toľko vyjadrovať, nech sa naučí správne vykať… Národná slovenská hanba tento človek,“ pritvrdila v komentári Silvia.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM