han Zo zahraničia

ŠOKUJÚCA správa tajných agentov: Za Putinovu OPUCHNUTÚ tvár môže rakovina a steroidy! FOTO

Ruský prezident Vladimír Putin je stredobodom pozornosti azda celého sveta. Preto nieto pochýb o tom, že sa tajní agenti zaujímajú aj o jeho zdravotný stav. Čo zistili?

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCA správa tajných agentov: Za Putinovu OPUCHNUTÚ tvár môže rakovina a steroidy! FOTO
18
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Podľa najnovších zistení amerických pracovníkov Pentagonu, ale aj ďalších spravodajských služieb Kanady, Austrálie, Veľkej Británie a Nového Zélandu, ja ruský prezident vážne chorý. Poukazuje na to aj anglický portál Daily Mail.

„Putin môže trpieť poruchou mozgu spôsobenou demenciou, Parkinsonovou chorobou alebo rakovinou tráviaceho traktu,“ uvádza portál. Práve posledná možnosť by mohla súvisieť s užívaním steroidov, ktorými potláča bolesť. Vedľajšími účinkami môžu byť záchvaty hnevu, či zmena osobnosti alebo opuchnutá tvár.

Agenti tak usúdili aj z posledných prejavov ruského prezidenta, pri ktorých sa vôbec neusmieva, pretože má bolesti.

Trpí bolesťami?

Ako uviedol ďalší portál Daily Star, ruský prezident sa mohol stať ešte agresívnejším po tom, čo u neho naplno prepukla zákerná choroba. To má podľa agentov za následok aj napadnutie Ukrajiny, v ktorom by si naplnil svoj sen o vzkriesení impéria Sovietskeho zväzu.

„V minulosti sme ho videli veľakrát sa usmievať, ale teraz to je už u neho veľmi vzácne. Trpí veľkými bolesťami a naši ľudia sú si istí, že je chorý,“ tvrdí bývalý dôstojník vojenskej rozviedky, ktorý teraz pracuje v Pentagone.

Ani karanténa a izolácia kvôli koronavírusu nemali Putinovi pridať na lepšom psychickom stave. Má vraj panický strach z covidu, ktorý je pre vážne chorých ľudí veľkým strašiakom. Putin má údajne aj oslabenou imunitu a 69-ročnému prezidentovi nepridáva ani to, že užíva veľa silných liekov.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Ruský prezident Vladimír Putin na fotkách
18
Galéria
Zdroj: TASR/AP
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM