Magazín

Sťahuje sa Rytmus s rodinkou do Dubaja? Jasmina hovorí o druhom DOMOVE

Odsťahujú sa do Spojených arabských emirátov? Jasmina Alagič je z tohto miesta nadšená!

Ilustračný obrázok k článku Sťahuje sa Rytmus s rodinkou do Dubaja? Jasmina hovorí o druhom DOMOVE
26
Galéria

Manželia Vrbovskí vlastnia kľúče od viacerých nehnuteľností. Okrem domu v Malinove investovali do bytu v centre Bratislavy, pričom v petržalskej lokalite im vyrastá ďalšie bývanie.

No zdá sa, že to nebude posledná nehnuteľnosť v rodine známeho slovenského rapera. Jasmina nedávno prekvapila fanúšikov, keď začala hovoriť o druhom domove. Presťahujú sa?

Článok pokračuje pod fotogalériou.

Vrbovskí a Strauszoví na spoločnej dovolenke v Dubaji
26
Galéria

Páči sa im tam viac

Patrik „Rytmus“, Jasmina a ich synček Sanel si spoločne užívajú nádherné dubajské pláže i tamojšie atrakcie. Ako naznačila manželka rapera Patrika Vrbovského, rodinke sa na Arabskom polostrove zapáčilo natoľko, že tu možno nájdu nový domov. Jasmina sa o tom verejne vyznala na Instagram stories.

„Páči sa nám ešte viac, ako sme si mysleli, že sa nám páčiť bude. Až tak veľmi, že to vyzerá, že tu budeme čoraz častejšie. Zajtra rozbiehame vlak s cieľovou destináciou „second home“ (druhý domov – pozn. red.), uvidíme, ako to dopadne,“ prezradila tajomne moderátorka.

Spoločná dovolenka?

Neoddychujú však len v trojici, ale spoločnosť im robí influencerka Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz. Hnedovláska nedávno zverejnila na Instagrame video, na ktorom sa prechádza po pláži, pričom na Reného, ktorý ju natáča, kričí v pozadí Jasmina.

„Aj tak to nie je tvoje decko. Táto dovolenka je na splátky. Nový kolagén o chvíľu,“ doberá si ho a popritom sa smeje. Vyzerá to tak, že si budúca mamička s moderátorkou výborne rozumejú, Plačková nedávno uverejnila spoločnú fotku, na ktorej sú obe vysmiate a oddýchnuté.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM