Aktualizované Rastislav Búgel Zo Slovenska

Stav Fedora Flašíka sa mal náhle ZHORŠIŤ: Na ARO bojuje o život!

Mediálny guru a bývalý manžel europoslankyne Moniky Beňovej mal byť hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc, kde bojuje o život.

Ilustračný obrázok k článku Stav Fedora Flašíka sa mal náhle ZHORŠIŤ: Na ARO bojuje o život!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Nový Čas informoval, že 66-ročný mediálny guru Fedor Flašík skončil v jednej z bratislavských nemocníc, pričom jeho stav má byť veľmi vážny!

Prudké zhoršenie zdravotného stavu

Flašíkovi už pred rokmi oznámili, že má rakovinu. Podľa portálu sa však odmietol liečiť, pričom podstupoval len alternatívne procedúry.

Jeho zdravotný stav sa mal zhruba pred dvoma týždňami náhle zhoršiť a bol hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc.

Boj o život

„Jeho stav sa mal rapídne zhoršiť práve pre rakovinu, ktorá udrela znova a ešte silnejšie ako predtým,“ informoval Nový Čas s tým, že Flašík na ich telefonáty nereagoval.

Fedor Flašík mal byť neskôr transportovaný z onkológie do jednej z bratislavských fakultných nemocníc. Tam podľa portálu lekári na ARO bojujú o jeho život.

Správy potvrdila aj Flašíkova exmanželka Monika Beňová. "Fedor leží v nemocnici v umelom spánku. Jeho stav je veľmi vážny. Po dlhom čase sa mu vrátila rakovina, agresívny lymfóm v brušnej dutine,“ uviedla.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM