han Správy Politika

Strana Hlas prišla s RIEŠENÍM, ako ukončiť koaličné spory: Vláda musí podať DEMISIU!

Mimoparlamentná strana Hlas-SD vydala stanovisko k súčasnej politickej situácii vo vládnej koalícii. Matoviča a spol. obviňuje, že namiesto zachraňovania životov riešia spory.

Ilustračný obrázok k článku Strana Hlas prišla s RIEŠENÍM, ako ukončiť koaličné spory: Vláda musí podať DEMISIU!
Zdroj: Facebook.com/HLAS - sociálna demokracia

Podľa prieskumov najpopulárnejšia strana má jasno v tom, čomu by sa mali vládni predstavitelia prednostne venovať. „Vládna koalícia nemá čas zachraňovať životy pred pandémiou, ale má dostatok času na vnútorné spory,“ píše sa v stanovisku strany na sociálnej sieti.

Rázny návrh

„Nemá energiu vysvetľovať ľuďom nové hygienické pravidlá, no má dosť energie otravovať národ vzájomnými urážkami. Nemá odvahu priznať zodpovednosť za plné cintoríny, ale má dosť odvahy na vyhrážanie sa pádom vlády,“ dodáva strana Hlas-SD v príspevku. Kolektív okolo lídra strany Petra Pellegriniho už po niekoľkýkrát vyhlasuje, či navrhuje, aby súčasná vládna garnitúra predčasne ukončila svoje pôsobenie.

„Riešenie vládnej krízy je jednoduché a HLAS ho predstavil už dávnejšie. Celá vláda musí podať demisiu a do predčasných volieb by mala Slovensko viesť vláda odborníkov. A k predčasným voľbám má kľúč každý jeden z nás – stačí podpísať petíciu za referendum a potom sa na ňom aj zúčastniť,“ znie na záver stanoviska strany Hlas-SD.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Udalosti na Slovensku

PRE VZÁJOMNÉ SPORY NEMAJÚ ČAS ZACHRAŇOVAŤ ŽIVOTY Vládna koalícia nemá čas zachraňovať životy pred pandémiou, ale má...

Posted by HLAS - sociálna demokracia on Wednesday, March 3, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM