han Politika

Sulíkove fotky z Dubaja vyvolali POBÚRENIE ľudí: Čo im na nich PREKÁŽA?

Minister hospodárstva Richard Sulík si to namieril na svetovú výstavu Expo Dubaj, kde je otvorený slovenský pavilón. Práve ním sa pochválil líder strany SaS.

Ilustračný obrázok k článku Sulíkove fotky z Dubaja vyvolali POBÚRENIE ľudí: Čo im na nich PREKÁŽA?
Zdroj: Facebook.com/Richard Sulik , TASR/Dano Veselský

Ako prví navštívili pavilón minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a minister životného prostredia SR Ján Budaj (OĽANO) so svojou delegáciou a s veľvyslancom Slovenska v Spojených arabských emirátoch Michalom Kováčom.

„Slovenský pavilón sme sprístupnili už v nedeľu 3. októbra. Ministerstvo hospodárstva spoločne s agentúrou SARIO pripravili na základe individuálnych požiadaviek jednotlivých účastníkov podnikateľskej misie niekoľkodňový odborný program, vytvorili priestor pre množstvo stretnutí v slovenskom pavilóne a networking v rámci návštevy iných pavilónov,“ uviedla generálna komisárka expozície SR na Expo Dubaj 2020 Miroslava Valovičová.

Fotka ministra

Práve Richard Sulík v utorok predpoludním zavesil na sociálnu sie fotografiu spred nášho pavilónu. To okamžite pobúrilo niekoľko desiatok ľudí na Facebooku, ktorí vyjadrili svoje rozčúlenie v komentároch. Nepáčilo sa im toho veľa. Od výberu outfitu slovenských slečien a žien, po ich obuv a podobne.

Niečo z komentárov

„Pekná spomienka z detstva, takúto zásteru nosili dojičky kráv v jednotnom roľníckom družstve, kde pracovala moja starká v 80-tych rokoch. To bol vtedy vkus oproti tomu, čo sa dnes nazýva módou. Len namiesto adidasiek, mali gumáky,“ píše diskutujúci Štefan.

„Dievčatá pekné, len tým výberom oblečenia a obuvou na mňa nepôsobia ako hostesky, ale skôr ako nejaká upratovacia čata,“ uviedol pán Jaroslav.

„Takto sa to nerobí do psej matere, čo tie rozličné tenisky a topánky na nohách!“ dodáva Marek.

„Nenachádzam vhodné slová. Vyzerajú ako hostesky na kare!“ neodpustila si takýto komentár ani pani Gabriela.

Šéf rezortu hospodárstva si tak „zlízol“ niekoľko štipľavých komentárov aj na svoju osobu, čo je však na sociálnych sieťach bežné. Aj to svedčí o tom, že masívny výpadok Facebooku mnohí neprijali s nadšením…

Ďalší obrázok

„Som hrdý, čo viac dodať,“ zverejnil Sulík neskôr ďalší status a pridal aj fotku prvého slovenského vodíkového auta. Aj pod týmto príspevkom sa spustila debata užívateľov Facebooku. Veď schválne, posúďte sami.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM