MAK Magazín Lifestyle

Sv. Valentín sa blíži. Toto je najkrajší darček pre vášho bývalého partnera!

Sviatok všetkých zamilovaných sa blíži. Ostali ste single po fakt blbom rozchode? Tento darček pre expartnera či bývalku poteší najmä vás.

Ilustračný obrázok k článku Sv. Valentín sa blíži. Toto je najkrajší darček pre vášho bývalého partnera!
4
Galéria

Rozchody bývajú vo väčšine prípadov stresujúce a smutné. Zlomené srdce bolí rovnako ako infarkt, len to trvá, v tom lepšom prípade, o niekoľko dní či týždňov, dlhšie.

„Miláčika“ zožerie surikata

ZOO v americkom El Pase prišla so skvelým nápadom, ako sa trošku pomstiť. Pomenujú tučného švába po vašej bývalej alebo po vašom ex, a následne ho naservírujú hladnej surikate, ktorá ho s chuťou zožerie. A pred kamerou!

Za týmto skvostným nápadom je snaha ZOO zviditeľniť sa a prilákať viac návštevníkov. Netradičná aktivita splnila svoj účel a dokonca zoologickú záhradu preslávila po celom svete. S akciou začali vlani.

Stačilo postnúť meno vašej bývalej lásky na stránke ZOO na Facebooku a potom len čakať na deň D, teda na 14. februára.

Udalosť sa volá Quit bugging me, teda Prestaň ma otravovať. Pre obrovský záujem ZOO dokonca tento rok svoju ponuku rozšírila o ďalšie zvieratá. Vašu expartnerku Magdu, ktorá sa vrátila k manželovi, tak môže zožrať nielen surikata, ale aj primát, ktorý zvyčajne začína chrúmaním hlavičky a baví sa odtrhávaním nožičiek, ktoré mu nechutia.

Bývalý Maroš, ktorý vás vymenil za dvadsaťročnú brigádničku z práce, napríklad poslúži ako zdroj bielkovín pre rôzne hlodavce či menšie šelmy, ktoré švába najprv rozpučia, potom slastne vysajú vnútro, a nakoniec prehltnú ako jednohubku.

Bude to na videu

ZOO používa Madagaskarské syčiace šváby a garantujú, že sú eticky zmrazené a sú určené hmyzožravcom v rámci ich bežného jedálnička a pod dohľadom veterinára. Hmyz je totiž bežnou súčasťou stravy týchto zvierat aj v zajatí, aj vo voľnej prírode.

Každopádne, ak sa rozhodnete takto si uctiť svojho či svoju ex, všetko uvidíte naživo 14. februára vďaka videoprenosu. Uvidíte zvieratká, ako si slastne pochutnávajú na týchto delikatesách a na monitore uvidíte aj meno a priezvisko ex, ktorí vás v minulom roku dráždili ako hmyz.

„Je to zábavný spôsob, ako zapojiť komunitu do našich každodenných aktivít,“ povedala eventová koordinátorka Zoo v El Pase Sarah Borrego. „Surikaty, a nielen ony, si veľmi rady pochutia na šváboch počas obeda. A ako inak osláviť Valentína, než tým, že ich nakŕmite švábom pomenovaným po vašej bývalej drahej polovičke!“

Navyše môžete „milovanej“ osobe odovzdať certifikát o švábom olovrante spolu s ponožkami s ich motívmi alebo sviečkou so švábou vôňou menom Eau De Roach.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM