rbt Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Dvanásť detí s desiatimi ženami! To je predseda parlamentu

Líder koaličnej strany Sme rodina a predseda Národnej rady SR Boris Kollár sa znovu stane otcom. Dieťa mu porodí bývalá plavkyňa.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Dvanásť detí s desiatimi ženami! To je predseda parlamentu
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Niekto reprezentuje Slovensko v zahraniční športovými výkonmi, niekto umením alebo podnikateľskými úspechmi. Predseda parlamentu Boris Kollár budí záujem za hranicami počtom detí a partneriek.

Hárem žien

Správa o tom, že sa stane otcom už po dvanásty raz, neušla ani českým médiám. „Druhé dieťa mu porodí jedna z partneriek, bývalá plavkyňa Barbora Richterová. Politik, ktorý je známy širokou rodinou aj sexuálne ladenými výrokmi, má doposiaľ jedenásť detí s desiatimi ženami,“ informuje idnes.cz.

Čitatelia v Česku sa z článku dozvedia aj to, že slovenské médiá Kollára radi volajú „multiotec,“ keďže takmer každé dieťa má s inou ženou.

Výnimkou bola doteraz iba jeho „oficiálna“ partnerka Andrea Heringhová, s ktorou má dvoch potomkov.

Prirodzenejšie než nové topánky

Kollár je známy svojimi vzťahmi so ženami a k špekuláciám o ďalšom dieťati nedávno povedal, že je to pre neho „prirodzenejšie ako nové topánky.

Predseda parlamentu mal v roku 2020 vážnu dopravnú nehodu, za ktorou tiež stála žena. V čase prísnych protipandemických opatrení sa Kollár spolu s údajne chorou modelkou Mirkou Fabušovou vydal služobným autom do lekárne.

V bratislavskej nemocnici sa na Kollára sťažovali zdravotné sestry.

Jeho partnerky nedodržiavali návštevné hodiny a od zdravotných sestier požadovali služby, ktoré nie sú v náplni ich práce.

Predseda strany Sme rodina sa preslávil aj sexuálne ladenými výrokmi. Na verejnosť unikla napríklad jeho erotická komunikácia s transgenderovou modelkou Paris Nemc. „Na lascívnych túžbach šéfa parlamentu sa potom bavilo celé Slovensko,“ dodáva idnes.cz.

Mohlo by vás zaujímať:

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM