Magazín

Kollár PRIZNAL, že bude opäť oteckom: Ktorá žena nosí pod srdcom jeho dieťa?

Zatĺkal a zatĺkal! O čom sa najprv šuškalo, teraz sa aj potvrdilo. Multiotecko a šéf Sme rodina Boris Kollár bude mať ešte širšiu rodinu!

Ilustračný obrázok k článku Kollár PRIZNAL, že bude opäť oteckom: Ktorá žena nosí pod srdcom jeho dieťa?
20
Galéria

Ako prví sme vás v októbri informovali o tom, že predseda parlamentu a líder vládnej strany Sme rodina Boris Kollár by sa mal stať opäť otcom. Mamičkou sa mala stať jeho expartnerka, s ktorou už má syna Artura. Dieťa číslo dvanásť však vtedy rázne poprel.

„Musím vás sklamať, žiadna senzácia sa nekoná a Barbora Richterová nie je tehotná,“ uviedol vtedy pre Dnes24 šéf parlamentu.

To, čo pred pár mesiacmi zapieral, je už minulosťou. Najznámejší slovenský multiotecko čoskoro privíta nového potomka. A kto je mamičkou? Je ňou Barbora Richterová! „Áno, je to pravda. Je v 16. týždni,“ odpísal Kollár pre PLUS 7 DNÍ.

Barbora Richterová nie je jeho žiadnou novou známosťou. Bývalá plavkyňa je matkou šiesteho dieťaťa Kollára a v minulosti sa spolu ukázali na viacerých spoločenských akciách.

Boris Kollár má doteraz s desiatimi ženami jedenásť detí. Jediná privilegovaná, ktorej doprial priviesť na svet dvoch spoločných potomkov, bola dosiaľ Andrea Heringhová (41).

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si aj:

Boris Kollár v súkromí
20
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM