MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Kuriózna nehoda kamióna. Kde nechal náves?

Toto sa na ceste len tak nevidí! Kamión zo Slovenska zablokoval pri českom Třinci frekventovanú cestu. Ľudia si pretierali oči, či dobre vidia.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Kuriózna nehoda kamióna. Kde nechal náves?
Zdroj: Facebook.com/ Jakob Pawlik (chmata)

Vidieť prevrátený, či nabúraný kamión na ceste alebo v priekope, nie je až také vzácne. Nehody sa stávajú aj profesionálnym vodičom. Ale to, čo predviedol vodič kamióna zo Slovenska neďaleko Třinca, je predsa len kuriózne.

Stratil náves

Český portál idnes.cz označil udalosť hneď v titulku ako „kurióznu nehodu pri Třinci.“ Kamiónu sa tam okolo ôsmej hodiny ráno náhle odpojil náves a zablokoval na celé dopoludnie frekventovanú ces­tu.

„Vodič kamiónu prichádzajúci zo Slovenska na obchvate Třinca odbočoval vľavo a pri tomto manévri sa mu zatiaľ z neznámych dôvodov odpojil náves, ktorý zostal na ceste,“ cituje portál policajnú hovorkyňu Karolínu Bělunkovú.

Vodičom to spôsobilo nemalé problémy, pretože ide o vyťaženú križovatku, na ktorej sa zablokovala premávka. Na miesto museli zavolať ťažkú techniku, ktorá náves odstraňovala z cesty až do obeda.

„Dychová skúška na alkohol u vodiča bola negatívna. Príčiny nehody sa vyšetrujú,“ cituje portál policajnú hovorkyňu. Mnoho čitateľov v komentároch pod článkom sa pozastavuje nad tým, ako sa to mohlo stať a niektorí si robia aj srandu.

„Tak aspoň si to všimol… Profík za volantom, na prvý pohľad :-) Ale ako sa mu to mohlo stať? Technická závada, ale zle zaistené? Hlavne, že sa nikomu nič nestalo,“ píšu čitatelia.

Aj takto píšu o Slovensku vo svete

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM