TOS Svet Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sagan sa dal na BIZNIS, ukázal svoj luxusný hotel. Vychválila ho legenda!

Aj keď sa o tom už dlhšie šepkalo, až v týchto dňoch slovenská cyklistická hviezda naplno odhalila svoj nový biznis.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sagan sa dal na BIZNIS, ukázal svoj luxusný hotel. Vychválila ho legenda!
Zdroj: Instagram.com/petosagan

Peter Sagan prostredníctvom sociálnych sietí predstavil svoj hotel, podľa jeho slov ušitý pre nadšencov cyklistiky. Všimli si to aj médiá v Taliansku, kde Sagan začal s veľkou cyklistikou a kde je stále mimoriadne populárny.

Sieň slávy

„Sagan sa stáva podnikateľom a predstavuje exkluzívny komplex v Žiline,“ napísal Tuttobiciweb.it. Poznamenáva, že niektoré správy o tom už prenikli skôr, ale až teraz on sám odhalil svoje tajomstvo a na sociálnych sieťach zverejnil fotografie svojho športového hotela.

Taliani pripomínajú, že Žilina je rodiskom Sagana a práve preto je lokalita pre neho srdcovou záležitosťou.

Hotel poskytuje okrem ubytovania, v rámci ktorého sú izby zariadené v téme cyklistických pretekov, aj fitnesscentrum, wellness, reštauráciu či kaviareň.

„A to nie je všetko. Bude domovom aj budúcej Siene slávy Petra Sagana, kde nájdete všetky detaily mojej cyklistickej kariéry,“ cituje Sagana Tuttobiciweb.it.

Veľká pocta

„Gratulujem Peter, si majster sveta aj ako podnikateľ… Určite sa stanem tvojím zákazníkom,“ zareagoval na biznis Petra Sagana prostredníctvom komentára Mario Cipollini.

Tento bývalý cyklista bol rovnako ako Peter Sagan vynikajúci šprintér a tiež šoumen. Počas cyklistickej kariéry mu prischli prezývky ako Leví kráľ či Super Mário.

Saganov hotel
6
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM