TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Lady Škriniar dráždi svet SEXY fotkou pri západe slnka

Zdá sa, že talianske médiá na Škriniarovcov po Milanovom prestupe z Milána do parížskeho PSG, nezabudli. Práve naopak a z Barbory sú stále namäkko.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Lady Škriniar dráždi svet SEXY fotkou pri západe slnka
Zdroj: Instagram.com/Barborahr

Taliansky plátok Golssip.it priniesol článok o manželke Milana Škriniara s názvom Lady Škriniar si ukradla šou záberom pri západe slnka. Pripomína, že Barbora sa nedávno v romantickom prostredí vydala za Milana Škriniara.

Pripravená očariť Paríž

„Posledná sezóna s Nerazzurri bola Milanova bezpochyby najslabšia, za čo môže aj zranenie a rozhodnutie odísť z klubu. Dovolenka a svadba s jeho Barborou mu vrátili do života pokoj,“ píšu Taliani.

Barbora je podľa nich pripravená očariť Paríž, pričom momentálne si užíva leto. „Najkrajšie odtiene západu slnka umocňujú pôvab Barbory,“ hodnotia na Golssip.it.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Novomanželia

Portál si všimol, že jej zábery „osrdiečkovali“ aj Bastoniho manželka či de Vrijova partnerka. V oboch prípadoch ide o polovičky Škriniarových dnes už bývalých spoluhráčov z Interu Miláno.

Dvadsaťosemročný obranca a jeho dlhoročná partnerka Barbora mali svadbu len nedávno, 8. júla. Svoje áno si povedali v rímskokatolíckom kostole v obci Halič pri Lučenci. Foto z tejto udalosti si môžete pozrieť v pripojenej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Milan Škriniar sa oženil
3
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM