TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sklenaříkovej outfit sa postaral o vzrušujúcu šou na červenom koberci!

„Adriana Sklenaříková opäť raz oslnila dav na prestížnom filmovom festivale v Cannes,“ píšu vo Francúzsku.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sklenaříkovej outfit sa postaral o vzrušujúcu šou na červenom koberci!
Zdroj: Instagram.com/festivalcannes._

Podľa portálu Grazia.fr sa jej metalické šaty doslova postarali o nezabudnuteľnú šou na červenom koberci.

„Festival pritiahol mnoho známych tvárí, vo štvrtý deň si však jedna ukradla všetku pozornosť pre seba. Bola to Slovenka Adriana Sklenaříková,“ uvádzajú ďalej Francúzi, ktorá je ich miláčikom.

Jej outfit vyvolal nevídaný rozruch. „Metalické šaty dokonale vytvarovali jej krivky a dodali jej vzhľad bojovníčky. Šaty mali dlhé rukávy, vysoký golier a vyznačovali sa dobre navrhnutými ramennými vypchávkami,“ opisuje Grazia.fr s tým, že pri účese zvolila známa Slovenka jednoduchosť a vlasy nechala voľne viať v stredomorskom ván­ku.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Festival v Cannes je prestížny medzinárodný filmový festival, ktorý sa každoročne koná vo francúzskom meste Cannes a to už od roku 1946. Tento ročník odštartoval 16. mája a potrvá do 27. mája.

Deväťčlenná porota aj tento rok rozhodne, ktorý zo súťažných filmov získa hlavnú cenu, Zlatú palmu. Víťaza vyhlásia v záverečný deň festivalu. Jeho súčasťou sú aj nesúťažné premiéry, vrátane filmu Indiana Jones a Nástroj osudu. Ide o piaty a posledný film Harrisona Forda v úlohe dobrodružného archeológa.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM