Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Vražda z LÁSKY? Nové šokujúce detaily smrti Slovenky na Bali

Indonézska polícia intenzívne vyšetruje vraždu Adriana Simeonovej (29) v jej prenajatom dome na Bali. Nové informácie naznačujú, že mohlo ísť o vraždu z lásky.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Vražda z LÁSKY? Nové šokujúce detaily smrti Slovenky na Bali
Zdroj: Facebook.com/Royal Caribbean International

Včera priniesli indonézske médiá informáciu, že na ostrove Bali našli zavraždenú mladú slovenskú ženu. Miestny policajný šéf potvrdil, že obeť ležala na kuchynskej dlážke celá zakrvavená a mala bodné rany na krku. Všetky dôkazy sa teraz zbiehajú k jej bývalému partnerovi, s ktorým sa údajne pred pár týždňami rozišla.

Ohrdnutý frajer

Portál coconuts.com píše, že indonézski policajti zadržali 30-ročného Indonézana, ktorý bol údajne Adrianin bývalý partner. Informácia o ich vzťahu sa však ešte musí definitívne potvrdiť.

„Podľa dostupných informácií sa zadržaný podozrivý Indonézan s Adrianou krátko pred jej smrťou pohádal,“ uvádza portál.

Miestny policajný šéf pre médiá potvrdil, že Adriana sa so svojím partnerom rozišla pred asi tromi týždňami. Všetko nasvedčuje tomu, že ohrdnutý Indonézan zrejme nedokázal ich rozchod uniesť a mladú Slovenku zavraždil.

Zatiaľ je to však len domnienka. Vyšetrovanie vraždy sa ešte neskončilo. Polícia v dome zaistila aj pravdepodobnú vražednú zbraň.

Hádky už dávnejšie

Portál kompas.com priniesol slová Adrianinho suseda Wayana Parta.

Potvrdil, že Slovenka žila v prenajatom dome tri mesiace spolu so svojou kamarátkou. V dome sa zrejme dialo niečo nezvyčajné už skôr, pretože podľa suseda tam nedávno bola policajná hliadka.

Polícia teraz upresnila, že Adriana žila vo svojom prenajatom dome približne rok. Jej bezvládne telo našla v kaluži krvi kamarátka, ktorá ju prišla navštíviť. Úmrtie slovenskej občianky už potvrdilo aj ministerstvo zahraničných vecí v Bratislave.

Ilustračné foto

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM