han Zo Slovenska

TAJOMSTVO prezidentky je prezradené: VIETE, kde Čaputová dovolenkovala aj s priateľom?

Aktívny oddych. Tak vyzerali dovolenkové dni Zuzany Čaputovej, ktorá sama detailne opísala.

Ilustračný obrázok k článku TAJOMSTVO prezidentky je prezradené: VIETE, kde Čaputová dovolenkovala aj s priateľom?
5
Galéria

Mnohých Slovákov zaujíma to, kde hlava štátu dovolenkovala. „Dovolenka na dvoch kolesách,“ odhalila Čaputová na sociálnej sieti.

„Časť letnej dovolenky sme sa tento rok rozhodli venovať potulkám po krajine – na dvoch kolesách. V nohách máme vyše 240 kilometrov v Malých Karpatoch, na Záhorí a po Južnej Morave,“ uviedla prezidentka.

Najprv na Pohode

Prezidentka spôsobila rozruch už na letnom festivale Pohoda, na ktorom nechýbala a dokonca sa tam premávala na štýlovom bicykli. Spoločnosť jej robil partner Juraj Rizman. Písali sme o tom v TOMTO článku. Ten nechýbal po jej boku ani na letnej dovolenke, ktorú párik strávil v susednom Česku.

„Nenáročná trasa plná histórie, kultúry a prírodných krás. Nádherná príroda okolo rieky Morava – trojmedzie Česka, Rakúska a Slovenska na sútoku Moravy a Dyje, čarovné zátopové lúky a lesy Záhoria, či malebné karpatské vinohrady,“ napísala prezidentka SR.

„Ale aj historické skvosty, ako je kostol svätej Margity Antiochijskej pri Kopčanoch, či Mikulov a Lednicko-valtický areál zapísaný na zozname kultúrnych pamiatok UNESCO,“ dodala Čaputová.

Na záver má ešte odkaz smerom k Slovákom: "Bicykel je skvelý spôsob, ako spoznávať krajinu a pritom urobiť niečo aj pre svoje zdravie a životné prostredie. Prajeme pekný zvyšok víkendu a leta!

Ďalšie aktuálne témy

Dovolenka na dvoch kolesách. 🚴‍♀️ Časť letnej dovolenky sme sa tento rok rozhodli venovať potulkám po krajine - na...

Posted by Zuzana Čaputová on Sunday, August 14, 2022
Čaputová si užila dovolenku na bicykli
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM