ts Cestovanie

Thajsko: Krajina slobodných, kde nájde uspokojenie každý, no bez nohavičiek ani na krok!

Vedeli ste, že prostitúcia je v Thajsku zakázaná? Ťažko tomu veriť, nakoľko sa krajina za posledné roky stala akousi mekkou sexturizmu.

Zdroj: YouTube.com

Thajskú kuchyňu či thajské masáže poznáme azda všetci. Nikde ich ale nezažijete tak, ako v krajine, odkiaľ pochádzajú. Cestovateľka Betty vás presvedčí o tom, že Thajsko je nielen dokonalou destináciou na relax, ale aj zážitkom na celý život.

Rozmaznávajte sa

Thajsko je známe pre svoje prekrásne budhistické chrámy. Po celej krajine ich nájdete až 40-tisíc. V živote tamojších ľudí majú totiž veľmi dôležité miesto. Chodia sa tam modliť za zdravie, šťastie aj bohatstvo. A keď je reč o bohatstve, Thajsko sa rozhodne má čím pochváliť. Krajine patrí až 1 430 ostrov a väčšina z nich je doslova rajom na zemi. Užijete si na nich nádherné pláže, čistú vodu a krásnu prírodu.

Keď sa vám pri potulkách exotickou krajinou unavia nohy, nechajte sa odviezť na trojkolesových tuk-tukoch.

„V Thajsku ich lieta niekoľko tisícok. Odvšadiaľ počujete tuk-tuk madam, tuk-tuk madaaam,“ hovorí Betty. Najlepšie urobíte, ak sa nimi necháte odviezť na originálnu thajskú masáž. „Zaujímavosťou týchto masáží je to, že masérky alebo maséri nepoužívajú len svoje ruky, ale aj lakte, kolená či dokonca chodidlá. Takže nebuďte prekvapení, keď vám počas thajskej masáže začne niekto chodiť po chrbte,“ vysvetľuje Betty.

Po masáži pokojne pokračujte v rozmaznávaní sa a ochutnajte pravú thajskú kuchyňu. Je plná rozmanitých chutí a vôní! Jedinečnú chuť získavajú jedlá vďaka citrónovej tráve, curry, zázvoru, galangalu a, samozrejme, chilli. Národným jedlom Thajska je Pad Thai, ktoré obsahuje rezance s mäsom, vajíčkom a zeleninou.

Článok pokračuje pod galériou.

Thajsko
4
Galéria

Pozor na správanie!

Pri potulkách Thajskom sa ale majte na pozore! Platí tu niekoľko zákazov, ktoré by ste mali dodržiavať. Nech sa deje čokoľvek, nemali by ste z domu vyjsť bez spodného prádla či šoférovať auto bez trička. V krajine je napríklad zakázané vypľúvať žuvačku na chodník, aj šliapať po thajskej mene bhat.

Vedeli ste, že prostitúcia je v Thajsku zakázaná? Ťažko tomu veriť, nakoľko sa krajina za posledné roky stala akousi mekkou sexturizmu. „Uspokojenie tam nájdu asi naozaj všetci. V ponuke sú masáže končiace happyendom, svojrázne ping-pong šou, pri ktorých si ženy z vagíny vyťahujú rôzne predmety alebo sympatických shemale – mužov prezlečených za ženy,“ dodáva Betty.

Ďalšie zaujímavosti o krajine a zvykoch jej obyvateľov sa dozviete vo VIDEU, ktoré v spolupráci s Dnes24 pripravila cestovateľka Betty.

Zaujímavosti o cestovaní po exotických krajinách pre vás bude Betty pripravovať každý týždeň. Najbližšie sa môžete tešiť na Azory.

Rozmýšľate, kam na dovolenku? Nechajte sa inšpirovať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM