han Magazín

Tvrďas Vémola žiari šťastím: Požiadal o ruku bývalú, užíval si v kúpeľoch a má leva! FOTO

Kým väčšina ľudí má kvôli vyčíňajúcej pandémii koronavírusu hlavu v smútku, český bojovník MMA Karlos "Terminátor" Vémola je na tom úplne inak.

Ilustračný obrázok k článku Tvrďas Vémola žiari šťastím: Požiadal o ruku bývalú, užíval si v kúpeľoch a má leva! FOTO
7
Galéria

Český „tvrďas“ je na Slovensku známy hlavne po tom, čo ho v zápase storočia knokautoval borec z Dunajskej Stredy Attila Végh.

Náročné obdobie

Rodák z Olomouca mal záver roka 2020 poriadne nabitý, keď si v klietke odkrútil dva náročné zápasy. Ešte pred nimi však prekonal koronavírus a následne aj búrlivý rozchod so slovenskou playmate Lelou Céterovou, s ktorou má dcérku Lili. Pár si cez sociálne siete vymieňal pikantné historky, ktoré plnili stránky českých médií. Potom však nastal zlom.

Blonďavá Lela, ktorá zaujme hlavne bujarým dekoltom, sa na prekvapenie všetkých vrátila ku Karlosovi. Ten dal príbehu pár dní pred Vianocami totálnu bodku, keď ju požiadal o ruku!

„Nemám slov,“ napísala Slovenka na Instagram a pochválila sa luxusným prsteňom. Samozrejme, že povedala áno!

Oddych na Slovensku

Aj napriek zúriacej pandémii si párik doprial dni plné relaxu v známych kúpeľoch v Rajeckých Tepliciach. „Pri výbere miesta zavážilo aj to, že Lela v tomto okolí vyrastala. Ja som tu nikdy nebol, ale Lela je moja budúca žena a patrí sa spoznať prostredie, v ktorom vyrastala. Navštívili sme jej tetu, boli sme aj pri hrobe jej babky a pozreli jej rodný dom. Slovensko je naozaj krásna krajina,“ povedal Vémola pre denník Nový Čas.

Prírastok do rodiny

Vémola a Lela si kúpeľné procedúry dosýta užili, čo aj patrične zdokumentovali na sociálnych sieťach. Po návrate domov mali však o radosť postarané. Karlos má totiž vo svojom dome množstvo zvierat, akým je žralok či krokodíl. Najnovšie si doprial levíča! „Keď sme dorazili, hneď sme išli za Elsou. Odkedy sme sa jej ujali, veľmi narástla, ale začiatky boli ťažké. Učiť ju piť mlieko, chodiť na záchod… Bez mojej Lely by som to nezvládol,“ uviedol Terminátor, ako znie jeho prezývka. Fotky zavesil na Instagram.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM