Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Ktoré znamenia si najviac užijú vianočnú pohodu?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 16. - 22. decembra 2019?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Ktoré znamenia si najviac užijú vianočnú pohodu?
Zdroj: pixabay.com

Valika Polčicová, ktorá sa astrológii venuje už viac ako 30 rokov, vypracovala pre jednotlivé znamenia týždenný horoskop.

Baran

V zamestnaní sa môžete tešiť z toho, že nebudete zo strany vašich nadriadených tlačený do mimoriadnych výkonov, ale budete môcť pracovať v pokojnej a už aj predvianočnej atmosfére. V oblasti citov vám v tieto dni hviezdy mimoriadne prajú. Prichádzajú nové lásky a do tých „starých“ prichádza nová iskra.

Býk

Vaša býčia povaha vám bude v tomto týždni užitočná a osožná. Pomocou nej sa vám bude dariť zvládať aj tie najťažšie pracovné úlohy, ktorých výsledkom bude aj dobré finančné zabezpečenie. Taktiež aj v osobnom živote sa vám bude dariť. Všetci okolo vás budú milí a vy k nim tiež.

Blíženci

Pripravte sa na to, že už od pondelka budete zavalený prácou až nad hlavu a ozaj sa budete musieť snažiť, aby ste všetko stihli na čas odovzdať. Ale nemusíte sa obávať. Vašou šikovnosťou to zvládnete. Vaše osobné, rodinné, či partnerské záležitosti budú v tieto dni pohodové a pokojné.

Rak

Aj pre vaše znamenie bude tento pracovný týždeň pokojný, bez stresov a zhonu, takže všetky vaše povinnosti zvládate hravo. Rovnako tak aj v rodinnom a partnerskom spolužití prežívate harmóniu a príjemné pocity. V podstate sa všade okolo vás už prejavuje predvianočná atmosféra, ktorá medzi vás a vašich blízkych prináša radosť.

Lev

Tento pracovný týždeň bude pre vaše znamenie takým obyčajným, ale to neznamená, že nebudete dosahovať úspechy v tom, čo ste si naplánovali. Berte to ako príležitosť pomôcť doma vašim blízkym s prípravami na vianočné sviatky. Je to zároveň možnosť, ako si v kruhu rodiny spoločne užiť tieto nádherné chvíle.

Panna

Už od pondelka budete mať v zamestnaní plné ruky práce, čo vám vyhovuje. Možno s toho budete trochu podráždený, ale nie je na to dôvod sa tak cítiť, pretože všetko stihnete ukončiť priam ukážkovo. O oblasť vašeho súkromia si nemusíte v tieto dni robiť žiadne starosti. Všetko je v poriadku a tak, ako vám to vyhovuje.

Váhy

Opäť budete mať možnosť počas tohoto týždňa dať vašim pracovným výsledkom ten váš povestný punc umeleckého diela, pretože nebudete nikým a ničím tlačený, takže sa budete môcť doslova pohrať so všetkým, čo máte za úlohu splniť. Taktiež aj v citovej oblasti očakávajte veľmi príjemné zážitky či ste v dlhodobom vzťahu, alebo iba na začiatku.

Škorpión

Ste v ďalšom pracovne veľmi náročnom týždni. Naďalej je okolo vás veľa stresu a napätia, no cez to všetko sa vám bude dariť všetko čím vás vaši nadriadení poverili a to je to podstatné. Vaša rodina, vaši parteri sú vám v tieto dni oporou a zdrojom novej energie. V ich kruhu sa vám bude dariť čerpať nový elán a silu.

Strelec

Vaša vládnuca planéta Jupiter (šťastie, peniaze ) sa opäť postará o to, že sa vám bude počas tohoto týždňa dariť v každej oblasti vášho života, a to mimoriadne. Takže v zamestnaní očakávajte iba úspechy a taktiež aj v súkromí. V tieto dni nebude existovať nič, s čím by ste si nedokázali poradiť.

Kozorožec

Pre vaše znamenie to už bude asi obohraná pieseň, ale určite si ju radi vypočujete aj naďalej, pretože je o pracovných úspechoch a veľmi dobrých finančných ziskoch aj počas tohoto týždňa. V súkromí máte pohodu s pokoj. Nič mimoriadne sa nebude diať, takže sa budete môcť aj vy pripravovať na pokojné vianočné sviatky.

Vodnár

Aj vaše znamenie už má istý čas pohodu v pracovnej oblasť čoho dôkazom je aj tento týždeň. Počas neho máte príležitosť dosiahnuť všetko, čo ste si naplánovali a, samozrejme, že za to očakávajte aj náležité finančné ohodnotenie. V súkromí neriešte nič. Nebude vlastne ani čo riešiť. Zatiaľ máte v tejto oblasti pokoj.

Ryby

Ak by sa dal tento celý týždeň pre vaše znamenie zhrnúť do jedného slova, tak by to bolo slovo – fajn. V práci sa vám darí, nemáte žiaden stres a zhon a v súkromí máte okolo seba ľudí, ktorí vás milujú a pre ktorých ste veľmi vzácny. Tak vám nezostáva nič iné, iba si tieto dni užívať na plno a tešiť sa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM