Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Jednému znameniu praje iskra lásky i počatie potomka

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 8. - 14. júna 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Jednému znameniu praje iskra lásky i počatie potomka
Zdroj: pixabay.com

Baran

Máte pred sebou celkovo príjemný a aj úspešný pracovný týždeň. Očakávajte, že si vás vaši nadriadení pozvú na pohovor, ktorý bude pre vás príjemný. Je pravdepodobné, že vám ponúknu lepšie pracovné zaradenie alebo vás poveria pre nich dôležitou úlohou, čím vám prejavia maximálnu dôveru. V osobnom živote máte pred sebou taktiež pohodové dni. V priebehu utorka a nedele vám bude nebeská obloha priať v oblasti lásky. Máte tak možnosť svojim partnerom ukázať a dokázať, ako silné sú vaše city k ním.

Býk

V prvej polovici tohto týždňa budete mať čo robiť, aby ste stíhali plniť všetky vaše pracovné povinnosti. No nemusíte sa stresovať. Zvládnete to. Druhá polovica bude už pokojnejšia, takže budete môcť poľaviť vo vašom nasadení. V citovej oblasti už v pondelok budete vnímať priazeň opačného pohlavia smerom k vám. Zvlášť jedna osoba sa bude veľmi snažiť a vás to bude tešiť. Je vysoko pravdepodobné, že sa v sobotu spolu stretnete a v jeho – v jej spoločnosti prežijete veľmi príjemné chvíle. Môže to byť nový začiatok dlhodobého partnerstva.

Blíženci

Celý tento týždeň budete ako na tŕňoch, pretože očakávate zo strany vašich nadriadených schválenie vašich nových návrhov a projektov, ktoré ste im predložili. No podľa všetkého to nedopadne tak, ako by ste chceli. Budete si na to všetko musieť počkať ešte nejaký čas. Za to v partnerskom a rodinnom spolužití všetko klape presne podľa vašich predstáv. Už v pondelok si môžete spoločne s vašimi partnermi urobiť pekný večer. Pokračovať môžete počas nadchádzajúceho víkendu.

Rak

V priebehu týchto dní vám bude na pracovisku vychádzať všetko, čo máte naplánované urobiť. Len počas štvrtku buďte opatrný a zvlášť ostražitý, pretože je dosť možné, že niektorí z vašich spolupracovníkov na vás chystá nejaký nepríjemný podraz. V citovej oblasti budete mať na svojej strane nebeskú oblohu hlavne počas piatku. Pre vás nezadaných je tu možnosť novej lásky. Vy, čo ste v trvalých vzťahoch, očakávajte novú iskru. Dokonca by ste tento deň mohli využiť na počatie potomka.

Lev

Toto bude pre vaše znamenie úžasný pracovný týždeň. Nebude existovať nič, čo by ste nedokázali premeniť na zlato. Podarí sa vám uzatvárať výhodné pracovné dohody, získate nových obchodných partnerov. Taktiež aj vám, čo podnikáte, sa bude dariť. V priebehu utorka zažijete príjemný náznak v oblasti lásky a citov, ktorý sa bude prehlbovať a pokračovať počas víkendu. Zvlášť v nedeľu prežijete s partnermi spoločne nádherné chvíle so všetkým, čo k tomu patrí. Tak si to užite plným priehrštím.

Panna

Od pondelka do piatku budete v zamestnaní nervózny, pretože očakávate dôležitú správu zo strany vašich zamestnávateľov v podobe schválenia vašich návrhov a projektov, ktoré ste im preložili na schválenie. Ale vaše predstavy nebudú naplnené tak, ako by ste chceli. Ešte chvíľu si na to budete musieť počkať. No v osobnom živote, v partnerskom či rodinnom spolužití vám bude vychádzať všetko. S partermi si môžete už v pondelok urobiť príjemný večer a pokračovať môžete počas víkendu.

Váhy

V prvej polovici tohto týždňa to budete mať na pracovisku naozaj hektické. Budete musieť siahnuť až na dno vašich fyzických, ako aj psychických síl, aby ste stíhali. Druhá polovica už bude v pohode, pokojná. V súkromí už od pondelka budete vnímať náklonnosť a pozornosť opačného pohlavia smerom k vám čo vás bude tešiť. Zvlášť jedna konkrétna osoba sa bude snažiť získať si vašu pozornosť a priazeň. Mali by ste jej dať príležitosť v sobotu, pretože okrem toho, že vám bude imponovať jej záujem, je tu možnosť, na novú dlhodobú známosť, ktorá má šancu prerásť do vzťahu.

Škorpión

Máte pred sebou naozaj veľmi pokojný pracovný týždeň. Budete si môcť dovoliť poľaviť vo vašom nasadení čo vám bude vyhovovať, pretože vám ostane viac času a energie venovať sa vašim osobným záujmom alebo koníčkom, pretože aj v tejto oblasti vášho života máte pred sebou dni, ktoré budú pohodové a pokojné. Máte príležitosť po dlhšom čase venovať sa vašim osobným záujmom alebo koníčkom. Len počas štvrtku sa snažte vyhnúť otvoreným výmenám názorov z vašimi partnermi.

Strelec

Tento týždeň by ste mali v pracovnej oblasti využiť maximálne ako dokážete, pretože máte šancu získať všetky výhody, ktoré sa dajú získať. Vy, čo podnikáte, očakávajte doslova bohatú žatvu vo všetkých vašich aktivitách. V oblasti citov a lásky je sú pred vami dni, počas ktorých budete prežívať príjemné chvíle naplnené harmóniou a vzájomným porozumením. Hlavne utorok a nedeľa budú v tejto oblasti výnimočné. Užívajte si priazeň hviezd, zaslúžite si to.

Kozorožec

Vaše tohto týždňové ambície budú narážať na nepochopenie ako zo strany vašich spolupracovníkov, tak aj vašich nadriadených, čo vás bude iritovať Preto sa snažte zachovať si vnútornú rovnováhu a pohodu. Túto nepríjemnú náladu si prenášate aj do vášho súkromia. Budete mať tendencie „vylievať“ si zlosť na vašich blízkych. Až v piatok sa všetko okolo vás upokojí a vy sa upokojíte. Víkend využite na relax a odpočinok niekde v prírode alebo navštívte priateľov.

Vodnár

Aj tento týždeň máte možnosť získať všetky výhody, ktoré si predstavujte dosiahnuť v rámci vašej kariéry. Vy, čo podnikáte, očakávajte hlavne vo finančnej oblasti doslova žatvu. V súkromnej oblasti to máte v priebehu týchto dní ako na hojdačke. Úžasný utorok, hádky počas štvrtku a príjemná sobota. Snažte sa nájsť prijateľný kompromis ako pre vás, tak aj pre vaše blízke okolie a všetko bude v poriadku. Nič sa nestane, ak občas aj vy uberiete z vašich nárokov.

Ryby

Tento týždeň bude na vašom pracovisku ozaj pokojný a pohodový. No cez to všetko sa vám bude dariť plniť si vaše povinnosti bez problémov. Dokonca dokážete súbežne realizovať aj vaše súkromné plány a projekty. Len v priebehu pondelka sa snažte vyhnúť otvoreným konfrontáciám s rodinnými príslušníkmi. Ak by sa to nedalo, tak už počas stredy to všetko dokážete dať do poriadku, tak že už cez víkend si budete spoločne užívať príjemné spoločné chvíle.

Horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM