Magazín

Účesy na jeseň 2023 podľa TOP kaderníkov: ZAŽIARITE a zvýrazníte svoju ženskosť!

Túžite po zmene? Pozrite sa na najtrendovejšie účesy od najpovolanejších svetových kaderníkov.

Ilustračný obrázok k článku Účesy na jeseň 2023 podľa TOP kaderníkov: ZAŽIARITE a zvýrazníte svoju ženskosť!
22
Galéria

Aj počas sychravej jesene môžete zažiariť. Predstavujeme vám najžiadanejšie účesy podľa celebritných kaderníkov a vlasových expertov.

Výstredné midi

Grunge girl hair je vlasový trend, ktorý naberá na popularite, no veľký booom ohlási už čoskoro. Zatiaľ, čo staršiu verziu si obľúbila Rachel Greenová z Priateľov, tá nová prináša niečo extra najviac: „Najnovší strih je oveľa nositeľnejší, charakterizuje ho väčšie zaoblenie a vrstvenie podľa seriálovej Rachel z 90. rokov,“ prezrádza pre Glamout Dom Seeley, ktorý pôsobí ako kreatívny riaditeľ známej kozmetickej značky.

„Je to kratšia verzia, ktorá vás ľahko presvedčí o tom, aby ste naskočili na tento trend. Je skvelé, že tento účes je možné vytvoriť takmer na každom type vlasu. Je to zároveň perfektný účes, pretože pridáva objem a skutočne podporuje textúru,“ vraví tamojší odborník na krásu.

Taliansky bob

Mimo vlasového trendu nebudete ani vtedy, keď sa necháte vystrihať. Veľmi žiadaná bude dĺžka pod uši až bradu. Neveríte? Kaderníci sa nechali inšpirovať horúcim Talianskom. Strih je určený pre všetky moderné ženy, ktoré sa neboja zmeny. Taliansky bob však netlmí ženskosť. „Vlny, objem a kučery dodávajú skutočný sexepíl aj tak krátkemu strihu,“ vyzdvihuje vlasový trend Seeley.

Pozrite si ďalšie horúce trendy. Nájdete na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: TOP účesy na jeseň
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM