han Zo Slovenska

UTAJENÝ pohreb vraha zo Zámockej. Jeho otec tvrdí: Plačem ako malý chlapec!

Už je tomu viac ako mesiac, čo Slovenskom otriasol šialený čin tínedžera Juraja, ktorý na Zámockej ulici v Bratislave chladnokrvne zastrelil dvoch mladíkov. Až teraz ho pochovali.

Ilustračný obrázok k článku UTAJENÝ pohreb vraha zo Zámockej. Jeho otec tvrdí: Plačem ako malý chlapec!
26
Galéria

Čo sa stalo?

Tragický incident sa udial presne 12. októbra večer pri podniku Tepláreň v centre hlavného mesta. Pri bare, ktorý je známy tým, že sa tam stretáva komunita LGBTI+, vytiahol zbraň, ktorá patrila jeho otcovi, a popravil dvoch mužov a jednu ženu.

Dôvodom bola ich sexuálna orientácia. Kým žena šialený útok prežila, dvaja mladíci také šťastie nemali a zomreli na mieste.

Vrah sa dal na útek a až na druhý deň ráno našli jeho telo na bratislavských Kramároch, kde si siahol na život.

Kým obete vraždy pochovali už pred pár týždňami, strelca a vraha v jednej osobe až pred pár dňami, v piatok 18. novembra.

Slová otca

Otcom tínedžera, ktorý z nenávisti zastrelil dvoch mladíkov, je Juraj Krajčík starší. V minulosti kandidoval v strane Vlasť a po tragédii sa preslávil aj tým, že vystúpil v Kotlebovom rádiu Kompas. Tam tvrdil, že jeho syn bol len obeťou a bol zneužitý. Na sociálnej sieti napísal k tomu niekoľko statusov a rovnako na Facebooku zverejnil aj ten posledný.

„Drahí priatelia. V piatok sme sa konečne, po neskutočných útrapách a v úzkom kruhu najbližšej rodiny a priateľov, rozlúčili s naším milovaným synom, Jurkom. Česť jeho pamiatke,“ píše otec vraha.

Pridal aj vysvetlenie

„Rozlúčili sme sa s ním tak neskoro a v utajení len pre to, že sa nám tí “slušní”, ktorí volili túto garnitúru, ktorá je momentálne pri moci, vyhrážali mne a mojej rodine smrťou a hanobením hrobu nášho syna! Priatelia, kam až sme sa to dopracovali?!“ pokračoval Juraj Krajčík.

„Dopracovali až tam, aby sa rodina bála slušne a v pokoji pochovať svojho milovaného syna! Toto sme chceli?! Plačem ako malý chlapec!“ uzavrel.

Ďalšie aktuálne témy

Drahí priatelia. V piatok, 18.11.22 sme sa konečne, po neskutočných útrapách a v úzkom kruhu najbližšej rodiny a...

Posted by Juraj Krajčík on Tuesday, November 22, 2022
Na Zámockej ulici zabíjal tínedžer
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM