Zo zahraničia

VIDEO zachytilo šialenú naháňačku: Zločinec unikal s policajtom kľačiacim na KAPOTE

Zločinca nezastavila ani zbraň namierená do tváre. Po dramatickej naháňačke skončil odvážny policajt s vážnymi zraneniami.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO zachytilo šialenú naháňačku: Zločinec unikal s policajtom kľačiacim na KAPOTE
Zdroj: YouTube.com/Iowa Capital Dispatch

Na začiatku marca 2021 zastavil policajný dôstojník Patrick McCarty v Iowe auto, v ktorom sa ako spolujazdec viezol Dennis James Guider Jr., na ktorého bol v tom čase vydaný zatykač v prípade falšovania.

Policajt vyskočil na kapotu

Dennis odmietal vystúpiť z auta. Vodiča vystrčil von, sám si sadol za volant a snažil sa utiecť. Celý incident zachytilo video, ktoré nedávno zverejnila polícia.

Patrick McCarty sa unikajúceho vodiča snažil zastaviť namierenou služobnou zbraňou. Keď to nezabralo, vyskočil priamo na kapotu.

Vážne zranenia

Unikajúceho zločinca nezastavil ani policajt kľačiaci na kapote, ktorý mu do tváre mieril pištoľou. Dennisa okamžite začala prenasledovať policajná hliadka.

Auto mimo cesty nadskočilo na nerovnosti, pričom manéver katapultoval nešťastného policajta McCartyho na zem. Pri páde si vážne poranil chrbticu.

Skončil za mrežami

Guidera napokon zatkli za krádež auta v Illinois. Pred súd sa konečne postavil v máji tohto roka. Ako informoval portál nbcchicago.com, Guiderov právnik Joel Baxter v súdnom spise napísal, že zločinec sa ako černoch bál pred bielym policajtom o život.

Po tom, čo sa priznal k ťažkému ublíženiu na zdraví policajta, vypočul si rozsudok. Za šialenú naháňačku ho poslali na päť rokov za mreže.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM