han Politika

VIETE, koľko ministrov obrany Vyšehradskej ŠTVORKY sa zmestí do vrtuľníka? Naď má ODPOVEĎ!

Minister obrany Jaroslav Naď má v posledných dňoch nabitý program, ale aj počas neho si nájde chvíľu na zábavu. Tak to bolo aj s fotkou štyroch šéfov rezortu obrany Vyšehradskej štvorky.

Ilustračný obrázok k článku VIETE, koľko ministrov obrany Vyšehradskej ŠTVORKY sa zmestí do vrtuľníka? Naď má ODPOVEĎ!
Zdroj: Facebook.com/Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO

Slovenský minister obrany sa pochválil zaujímavou fotografiou na sociálnej sieti.

Nabitý program

Jaroslav Naď bol v sobotu v Rožňave, kde navštívil miestnych vojakov. „V prvom rade by som chcel poďakovať všetkým príslušníkom oboch útvarov v Rožňave, ktorí sa popri svojich kolegoch z ďalších útvarov v uplynulom období podieľali na plnení veľmi dôležitých úloh domáceho krízového manažmentu v prospech ochrany zdravia a života našich občanov,“ povedal Naď s tým, že odhodlanie vojakov mohla verejnosť vidieť každý deň počas celého obdobia pandémie.

V nedeľu už vyrazil do Poľska a dnes sa presunul do Českej republiky, kde bude do zajtra.

„Minister obrany sa v nedeľu a v pondelok v poľskom Elblagu zúčastní na rokovaní ministrov obrany Vyšehradskej skupiny. Následne sa presunie do Prahy, kde v priestoroch Veľvyslanectva SR v Prahe odovzdá veteránom 2. svetovej vojny Pamätné medaily k 75. výročiu Slovenského národného povstania a skončenia 2. svetovej vojny,“ informovala Martina Kovaľ Kakaščíková, hovorkyňa Ministerstva obrany. .

Ďalšie aktuálne témy

V utorok bude Naď ešte v Prahe, kde sa zúčastní národnej konferencie „Naša bezpečnosť nie je samozrejmosť“. V rámci konferencie minister vystúpi v paneli venovanému reflexii samitu NATO 2021.

Zranenie na futbale

Minulý týždeň sa Jaroslav Naď dostavil na rokovanie vlády so zakrvavenou tvárou. Stalo sa mu to na futbale. „Hrávam futbal a pri nezavinenej zrážke so spoluhráčom som niekoľko metrov drel ihrisko. Stalo sa to v zápase ministerstva obrany s ministerstvom dopravy, keď som chcel ako obranca zabrániť súperovi skórovať, tak som sa zrazil s vlastným brankárom,“ vyjadril sa Naď, o čom sme písali aj v tomto ČLÁNKU.

Všetci spolu

Dnes sa Naď pochválil milou fotkou na Facebooku. „Ministri obrany Vyšehradskej 4-ky v jednom vrtuľníku!“ napísal minister, čím dal najavo, že sa až štyria šéfovia rezortov zmestia do jednej helikoptéry.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Čo sa deje na Slovensku?

Ministri obrany V4 v jednom vrtuľníku ✌🏻

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Monday, June 21, 2021
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM