Monika Hanigovská Magazín

Vnučka objavila babkin starý ZOZNAM na dovolenku: Zmestilo by sa vám TO všetko do mini auta?

Ak sme sa dostali v minulosti za hranice Československa, vedeli sme sa predtým poriadne zbaliť. Zora ukázala babkin zoznam k moru. Nechýba sekera, stan, hrnce, oblečenie, a to nie je zďaleka všetko!

Ilustračný obrázok k článku Vnučka objavila babkin starý ZOZNAM na dovolenku: Zmestilo by sa vám TO všetko do mini auta?
Zdroj: TASR/Ján Valko , instagram.com/rafaelosius

Mnohí Slováci sa každoročne pred dovolenkou trápia s tým, ako naložia všetku batožinu do auta tak, aby ostal kus miesta aj pre jeho posádku. Istá Slovenka ukázala na Facebooku babkin zoznam k moru z roku 1960.

Nečakajte zdrap papiera na niekoľko riadkov. Opatruje zoznam vytvorený na písacom stroji, a to na obojstrannom liste vo formáte A4.

Na zozname nájdete stan, skladací stolík a stoličky, náhradné diely do auta, plynový varič, deky, hrnce, jedlo, oblečenie a „ostatné potreby“ ako napríklad sekeru, pílku, rádio či ďalekohľad. To všetko je stále len zlomok vymenovaných položiek. „A toto všetko plus 3 osoby sa napchalo do FIAT 600,“ píše vnučka Zora.

Vtedajší moderný model talianskej značky Fiat pôsobí ako „chrobáčik,“ a na dnešné pomery vám môže pripomínať malé mestské smart auto. No ako vidieť, dovolenkári sa napriek sťaženým podmienkam vedeli dobre zbaliť. Ako ste na tom vy?

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Robí vám problém pobaliť všetko do auta v rámci dovolenky?

len občas 29.3%
Posted by Zora Puškáčová on Friday, June 18, 2021
Posted by Zora Puškáčová on Friday, June 18, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM