Barbara Dallosová Krimi

Vodič si v aute pyšne viezol živú KAČICU: Keď nafúkal, chcel jej zveriť aj kľúče

Českí policajti riešili kuriózny prípad. Vodič im tvrdil, že kačica na mieste spolujazdca je jeho priateľka.

Ilustračný obrázok k článku Vodič si v aute pyšne viezol živú KAČICU: Keď nafúkal, chcel jej zveriť aj kľúče
Zdroj: Polícia Českej republiky

Policajti u našich českých susedov zastavili v Pardubiciach auto s naozaj nevšednou posádkou. O kontrole, z ktorej dvíha kútiky úst, informuje Polícia Českej republiky na sociálnej sieti. Ako k prípadu dodávajú muži zákona, zverejnili ho na odľahčenie v súčasnej ťažkej dobe.

Nevšedná posádka

Spomínané auto nemohla hliadka z Pohotovostného a eskortného oddelenia prehliadnuť. „Keď okolo nich prešlo vozidlo a z predného sedadla spolujazdca na nich hľadela kačica, rozhodli sa vodiča skontrolovať,“ ozrejmujú českí policajti.

Ako sa ukázalo, vodič si pred jazdou doprial dávku alkoholu. Nafúkal 1,6 promile a na mieste mu zadržali vodičák. Ďalsím prekvapením pre policajtov bolo, ako im vodič kačicu „predstavil“.

„Pretože bolo potrebné vodiča odviezť na obvodné oddelenie, kľúče od auta chcel nechať svojmu dievčaťu, ako nazval svoju spolujazdkyňu,“ uvádza polícia s tým, že kačacia priateľka nakoniec kľúče nedostala a po auto prišla skutočná ľudská manželka.

Hoci zásah sa môže zdať veselý, previnilcovi asi do smiechu nebude. Je podozrivý zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a hrozí mu až rok za mrežami.

Legendárny pes na snowboarde

Nejednému Slovákovi sa pri tomto príbehu vynorí podobný prípad z našej krajiny. Jeho aktérom bol šofér BMW, ktorý narazil do zaparkovaného auta pred vchodom paneláku. Redaktorke televízie po nehode poskytol rozhovor, z ktorého mnohé hlášky zľudoveli. Vodič sa stal hitom internetu a dal vzniknúť aj mnohým vtipom a meme obrázkom.

Podľa dobre naladeného mladého muža za nehodu mohol pes, ktorý sa s ním viezol v aute. Konkrétne malo ísť o psa na snowboarde, ktorý mu počas jazdy svojvoľne prepínal pesničky.

Vodič si z búračky ťažkú hlavu nerobil a prezradil aj svoje plány na večer: „Idem sa najesť fajne, polievočku by som si dal. Zima je vonku. Pivečko si dneska dám asi. A potom večer zase ženy, drogy, alkohol, herne,“ vysvetľoval ochotne do kamery.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: YouTube.com

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM