Monika Hanigovská Magazín

Vykročte vo veľkom štýle ako hviezda: Pätica týchto topánok je HITOM leta 2022, FOTO

Čo na nohy počas leta? Skúste doplniť svoj topánkovník aspoň o jeden z najhorúcejších kúskov tejto sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Vykročte vo veľkom štýle ako hviezda: Pätica týchto topánok je HITOM leta 2022, FOTO
12
Galéria

Správne zvolená obuv vždy podčiarkne outfit každej nositeľky. Zaujíma vás, aké módne kúsky budú in počas leta 2022? Už teraz je isté, že potešia milovníčky extravagancie, pohodlia i elegancie.

1) Vyfarbite sa

Nebojte sa ukázať farbu! Horúcim trendom sú topánky v pastelových a neónových farbách. Doprajte si svoj must have kúsok v oranžovom, ružovom, zelenom, fialovom, červenom či napríklad žltom prevedení.

Postačí zvoliť jednoduchší outfit, najväčšou ozdobou budú vaše farebné topánky. No ak obľubujete pestrosť, oblečte sa do nej od hlavy až po päty. Nepokazíte vôbec nič!

2) Športové hrubšie sandále

Sú neuveriteľne všestranné, neexistujú žiadne pravidlá, pokiaľ ide o ich nosenie. Krásne doplnia street a elegantnejšie oblečenie a uspokoja i milovníčky športovej módy.

„Trend athleisure (druh hybridného oblečenia, ktorý možno nosiť na pracovisku, pri športe a iných príležitostiach, poz. red.) žije, športové sandále budú populárne, ako bolo vidieť na móle značiek Hermés a Chloé. Hrubé podrážky sú kľúčové a v kombinácii so super pohodlnou neoprénovou tkaninou, a funkčnými pásikmi na suchý zips sú stelesnením – chcem štýl i pohodlie,“ hovorí skúsená štylistka Katie Eastwood pre magazín Woman & Home.

3) Pozerajte z výšky

Jeden z najúspešnejších výkrikov módy z minulosti, bude toto leto najobľúbenejším kúskom. „Pretancujte celú noc na ktorýchkoľvek nebesky vysokých platformách,“ ohlasuje Cosmopolitan a dodáva, že topánky na hrubej platforme boli prezentované na módnej prehliadke značiek Lanvin, Saint Laurent a Versace.

Hrubé platformy potešia všetky milovníčky extravagancie ale aj tie, ktoré sa na svet chcú pozerať z poriadnej výšky.

4) Mules z 90. rokov

Mules dosiahli vrchol obľúbenosti v 90. rokoch a teraz sú späť! Tento rok ich definuje jednoduchý remienok a nízky až stredne veľký opätok. Majú hravý nádych a žiarivé detaily. Nositeľky ocenia jednoduché nazúvanie a žiadne otlačené chodidlá od príliš vysokých opätkov.

5) Ako v papučkách

Držíte sa hesla, čím nižšie, tým lepšie? Máme pre vás výbornú správu, hitom budú aj balerínky. Nadčasové a elegantné baletné lodičky sa hodia k čomukoľvek, od džínsov až po sukne.

Ak chcete získať moderný vzhľad, skúste so špicatou špičkou – na chladnejšie či upršané dni sú pre vás ako stvorené!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Ktoré topánky vás oslovili VO FOTOGALÉRII najviac?

balerínky 23.3%
mules 19.2%
FOTO: Pätica týchto topánok je HITOM leta 2022
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM