han Magazín

Zápasník Végh je dvojnásobný otecko: Ako sa bude volať jeho PRINCEZNÁ? FOTO

Dokonale načasovaný pôrod! Veď narodiť sa 22. 2. 2022 či v tento magický dátum priviesť na svet dieťatko, je toho dôkazom.

Ilustračný obrázok k článku Zápasník Végh je dvojnásobný otecko: Ako sa bude volať jeho PRINCEZNÁ? FOTO
9
Galéria

Azda najslávnejší slovenský zápasník MMA Attila Végh má veľkú radosť. Jeho manželka Natália mu totiž priviedla na svet už druhého potomka.

Dostal sestričku

Pre tvrdého muža je rodina to najviac, čo neustále pripomína aj na svojom Instagrame. Po narodení synčeka Attilu sa z neho stal starostlivý otecko, ktorý nemá problém s dvojročným synom vliezť do postieľky! Attila totiž vie okrem tvrdých rán rozdávať aj dobrú náladu všade kam príde.

Večne vysmiaty Attila sa s novinkou pochválil na sociálnej sieti a okomentoval to typicky po svojom: „Ahoj Dorotka naša milúvaná, vítame ťa na svete.“

Ako už bojovník MMA uviedol v príspevku, so svojou manželkou vybrali bábätku rozkošné meno. Dorota je z pôvodného gréckeho mena Dórotheos, čo znamená dar boží. A ten sa zjavil u Attilu na magický dátum, ktorý v utorok mal hneď šesť dvojok.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24, čo znamená dar boží. A ten sa u Végha zjavil 22. februára 2022.

Ďalšie aktuálne témy

Krásna manželka porodila Attilovi dcérku Dorotku.
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM