Rastislav Búgel Zo zahraničia

Ženy zistili, že ich spolubývajúci je MŔTVY: Telo naložili do auta a... To snáď NIE!

Podvodníčky išli s mŕtvolou priamo do banky. Z účtu nebohého sa im podarilo vybrať peniaze.

Ilustračný obrázok k článku Ženy zistili, že ich spolubývajúci je MŔTVY: Telo naložili do auta a... To snáď NIE!
Zdroj: Pexels.com , Pexels.com

Dve ženy z amerického štátu Ohio sa uchýlili k nechutnému bankovému podvodu. Ako na základe policajnej správy informoval server novinky.cz, ženy zdieľali domácnosť s 80-ročným mužom. Jedného dňa však prišli domov a starého pána našli mŕtveho. Keďže mali oprávnenie na výbery z jeho účtu v jeho prítomnosti, rozhodli sa konať.

S telom na sedadle spolujazdca

Mŕtvolu usadili na miesto spolujazdca a vybrali sa k banke, kde predstierali bežný výber peňazí. Na tento účel si vybrali miestnu pobočku, ktorá má k dispozícii aj tzv. drive in okienko.

Pracovníčka za okienkom majiteľa účtu v aute videla, no nezistila, že je už po smrti. Keďže ženy mali právo na výber peňazí, vydala im požadovaných 900 dolárov (približne 825 eur).

Tela sa chceli zbaviť

„Banka tieto výbery už skôr povolila s podmienkou, že majiteľ účtu bude osobne prítomný,“ povedal šéf miestnej polície Robert Stell.

Keď ženy získali peniaze, snažili sa rýchlo tela zbaviť. Zaviezli ho preto do nemocnice. Personál bol tak šokovaný, že si od nich ani nestihol vypýtať preukazy totožnosti.

Obe napokon skončili v rukách kriminalistov. Počas vyšetrovania zistili, že 55– aj 63-ročná žena už boli v minulosti súdne trestané za držanie drog a vlámanie.

Najnovšie tak čelia obvineniu z krádeže a z vážneho zneužitia mŕtveho tela.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM