Jakub Forgács Politika

Naši politici vedia aj VYSTRÁJAŤ: Toto sú najväčšie PIKOŠKY a kiksy roka 2022

Politika nemusí byť iba o nudnom schvaľovaní zákonov. Na Slovensku to platí dvojnásobne. Čím všetkým počas roka zaujali Čaputová, Matovič či Naď?

Ilustračný obrázok k článku Naši politici vedia aj VYSTRÁJAŤ: Toto sú najväčšie PIKOŠKY a kiksy roka 2022
Zdroj: FB.com/Zuzana Čaputová / FB.com/Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO / FB.com/Peter Pellegrini

Kollárove vtipkovanie o Merčiakovi

Populárny športový komentátor Marcel Merčiak sa vo februári stal nechcene hitom internetu. Môže za to záznam z jeho „výbuchu“ počas debaty s kolegami, v ktorom mu rupli nervy. Aj líder Sme rodina Boris Kollár sa pri tejto téme pozastavil a dokonca si zavtipkoval. Viac sa dočítate TU.

Matovič o Oscaroch

Tohtoročné udeľovanie Oscarov sa zapíše do histórie hrubým písmom. Zábery, na ktorých dáva herec Will Smith facku moderátorovi akcie a komikovi Chrisovi Rockovi, obleteli svet. A rozdelili ľudí na dva tábory. K incidentu sa vyjadril aj minister financií Igor Matovič, ktorý jedného z aktérov označil za „zbabelého blbečka“. Viac sa dočítate TU.

Prezidentka záhradkárkou

Zuzana Čaputová je slovenskou prezidentkou a má prísne nariadené, čo si kam a na akú príležitosť musí alebo môže obliecť. Koncom apríla však spravila výnimku. Pomáhala s výsadbou stromčekov. Viac sa dočítate TU.

Rytier Matovič

Manželka ministra financií a lídra koaličného hnutia OĽaNO Igora Matoviča sa rozhovorila. Prezradila nielen to, kedy sa ku nej zachoval ako džentlmen. Svojho manžela označila za „bojovníka a rytiera“. Viac sa dočítate TU.

Heger s hollywoodskym hercom

V Karlových Varoch počas prvého júlového víkendu odštartoval najväčší filmový festival v Česku. Na 56. ročníku sa objavili aj mnohé zahraničné hviezdy a nechýbal ani premiér Eduard Heger s manželkou Luciou. Práve premiér sa objavil na Instagramovom profile známeho herca, ktorý ho nielen označil, ale verejne napísal, že bol skutočne potešený z toho stretnutia. Viac sa dočítate TU.

Čaputová pekárkou

Obec Muráň je preslávená výrobou jedinečných buchiet. Tie môžu mať rôzne plnky. Orechovú, vanilkovú, višňovo-makovú, čokoládovú… Prezidentka Zuzana Čaputová v lete prijala ponuku v muránskej kuchyni, kde tieto maškrty „prichádzajú na svet“. Viac sa dočítate TU.

Pokračovanie článku nájdete na nasledujúcej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM