han Správy

Ako zakončiť víkend VÝTEROV: Zaspievajme si so záchranármi! One time, next time... VIDEO

Všetci si môžeme vydýchnuť a povedať si: máme to za sebou! Slovensko si prežilo dva dni celoplošného testovania, ktoré by sa patrilo nejako ukončiť. Napríklad takto.

Ilustračný obrázok k článku Ako zakončiť víkend VÝTEROV: Zaspievajme si so záchranármi! One time, next time... VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Igor Matovic , Dnes24.sk , Facebook.com/Denník záchranára

Už asi netreba znovu písať o tom, čo sa dialo, koľko ľudí prišlo na testovanie alebo ako dlho sa čakalo v radoch. Treba si spraviť aj dobrú náladu.

Hit roka?

Iste si spomínate na „koktajúceho“ premiéra v Bruseli, ktorého angličtina sa stala hitom internetu a písali sme o tom aj MY v tomto ČLÁNKU. Na margo tohto „incidentu“ vznikla tanečná hitovka, ktorá sa stala obľúbeným songom na sociálnych sieťach.

Práve v rytme Igora Matoviča si zatancovali aj záchranári v odbernom mieste v obci Pribiš v okrese Dolný Kubín. Keďže po celej krajine sa stali záchranári symbolom pomoci pri odberoch a preukázali aj častokrát veľké srdcia, uvoľnili sa v rytme tejto pesničky. VIDEO songu v remixovej podobe nájdete TU.

Na našom FACEBOOKU sme už video od záchranárov zdieľali, tak si ho na záver testovania v pohodičke pozrite. Ak máte chuť, energiu a silu, môžete si aj zatancovať, či zaspievať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

😂😂😂 prišlo od vás :)

Posted by Denník záchranára on Sunday, November 1, 2020
Zdroj: YouTube.com

😂 Bolo aj u vás tak veselo? 😂 Viaceré odberové tímy mali náročný víkend, no zvládali to bravúrne 👌🏻Nechýbala ľudskosť, trpezlivosť ani dobrá nálada 🙂

Posted by Dnes24 on Sunday, November 1, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM