han Politika

Belousovová naložila Matovičovi s Hegerom: Tým už teda kvalitne PRESKAKUJE!

Bývalá poslankyňa NR SR a národniarka Anna Belousovová je známa svojimi ostrými statusmi na sociálnej sieti. Jeden taký pridala aj na adresu premiéra a ministra financií.

Ilustračný obrázok k článku Belousovová naložila Matovičovi s Hegerom: Tým už teda kvalitne PRESKAKUJE!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Niekdajšia členka Slovenskej národnej strany (SNS) sa na Facebooku poriadne obula do premiéra Eduarda Hegera a ministra financií Igora Matoviča (obaja OĽaNO).

Môže za to príspevok Igora Matoviča, ktorý v noci odfotil svojho straníckeho kolegu Eduarda Hegera.

Na tom by nebolo nič neobvyklé, keby nebola jedna hodina ráno a pridal tam takýto popis: „Tak som si povedal, že vám sprostredkujem aktuálny pohľad do zákulisia našej politiky, aby ste vedeli, že máte premiéra, ktorý na ľudí myslí aj vtedy, kedy už veľká väčšina z vás sladučko spinká.“

„Ste v dobrých a starostlivých rukách. Dúfam, že ma nezabije za fotečku,“ dodal Matovič.

Reakcia národniarky

Mnohí sa nad statusom bývalého premiéra pousmiali, či si aj zaťukali na čelo, no potom prišla reakcia Anny Belousovovej. „Tým už teda fakt kvalitne preskakuje. Ako vidno, aj psychické poruchy môžu byť nákazlivé. Oni sú obaja naozaj normálne sprostí,“ napísala podpredsedníčka a poslankyňa NR SR a pokračovala: „To sa už inak nedá povedať. Vraj dospelí chlapi a správanie na úrovni nezrelého 13-ročného puberťáka so zníženým IQ.“

„A respirátor si dal trikrát zaočkovaný premiér kvôli čomu? Aby ho muchy nenakazili covidom? Hrozné je, že títo obyčajní hlupáci majú vládnu moc. To je národná katastrofa,“ zakončila.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM