han Krimi

Bezcitný HOAX konšpirátorov o smrti 17-ročnej Janky. Pobúrený otec: Nebola očkovaná!

Polícia upozorňuje na konšpirátorov, ktorí na sociálnej sieti šíria neoverenú a nepravdivú informáciu o úmrtí mladého dievčaťa.

Ilustračný obrázok k článku Bezcitný HOAX konšpirátorov o smrti 17-ročnej Janky. Pobúrený otec: Nebola očkovaná!
Zdroj: Dnes24.sk

Muži zákona na Facebooku – Hoaxy a podvody, dôrazne vyzývajú ostatných, aby ďalej nešírili klamlivú správu o smrti dievčaťa. Konšpirátori totiž uvádzajú, že zomrela po očkovaní, čo jej otec rázne vyvracia.

„Znudení klamári, ktorí hodiny sedia za Facebookom, lebo nemajú čo na robote, zašli až príliš ďaleko. Posledné hodiny masovo zneužívajú náhlu smrť 17-ročného dievčaťa. Hovoria, že bola očkovaná, a teda za jej skon môže očkovanie. Je to lož. Pod jedným zo statusov sa vyjadril otec dievčaťa,“ stojí v statuse polície.

Slová otca

V príspevku sa uvádza, že 17-ročná Janka zo Serede zomrela tri dni po tom, čo bola zaočkovaná. Dokonca v komentároch vyzývajú príbuzných, aby „nečušali“! Vypočul ich zronený otec Janky, ktorý toto napísal: „Nečušíme, ale idú trestné oznámenia za šírenie nepravdy a zneužívanie našej dcéry na antikampaň proti očkovaniu. Nebola očkovaná, a ani ja, jej otec nie som.“

Nechutnosť niektorých konšpirátorov zašla tak ďaleko, že dokonca šíria aj jej fotku a poslednú rozlúčku…

Ďalšie aktuálne témy

Uviedli aj zdroje

„Tvorcovia dezinformácií už nevedia, čo všetko by si mali navymýšľať, aby verejnosti vnucovali svoje názory. Neštítia sa zneužívať úmrtia obyčajných ľudí. Pritom si pripomeňme, že sú to tí istí konšpirátori, ktorí si pred rokom robili "srandu“, že ak niekto umrel pri autonehode, tak štát mu ako príčinu úmrtia uviedol „koronavírus“, aby mohli pretrvávať mimoriadne opatrenia," píšu muži zákona a v príspevku označili tých, ktorí hoaxy šíria.


FOTO: ilustračné

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM