ELA Rôzne

Blaha: POKRYTEC a papaláš Matovič nemusí mať handru na ksichte ani vnútri?

Tlačovka po skončení rokovania vlády dvihla zo stoličky nielen ľudí, ale aj opozičného poslanca za Smer-SD Ľuboša Blahu.

Ilustračný obrázok k článku Blaha: POKRYTEC a papaláš Matovič nemusí mať handru na ksichte ani vnútri?
Zdroj: Facebook.com/Ľuboš Blaha

Ako sme vás informovali v tomto článku, minister financií sa po stredajšom rokovaní vlády špacíroval na tlačovke na Úrade vlády SR bez respirátora a tak sa aj postavil pred novinárov.

Strašil pokutami

V čase, keď na Slovensku pribúda 8500 prípadov denne, zatiaľ čo minulý týždeň to bolo 3500 prípadov. Aj na týchto číslach je vidieť výrazný nárast vlny omikronu, ktorá rastie po celom Slovensku.

Dodržiavanie (aspoň) elementárnych opatrení, akým je respirátor či rúško, by už malo byť rutinou.

Šéf OĽANO, ktorý v minulosti strašil ľudí pokutami a vyzýval na to aj políciu, vytočil nejedného občana, ktorý tlačovku sledoval online.

Pokrytec!

Pod online prenosom tlačovky sa na sociálnych sieťach ľudia v komentároch rozhorčene pýtali, prečo nemá líder najsilnejšej strany, ktorá má svojho nominanta Vladimíra Lengvarského za ministra zdravotníctva, na tvári respirátor. A rovnako na to poukázal aj opozičný poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD).

„Matovič na tlačovke bez respirátora…Ale na nás dnes určite pošle svojho besného psa Hamrana, aby na proteste ľudí šikanoval, že nemajú rúška. Papaláš Matovič nemusí mať handru na ksichte ani vnútri, ale Slovákov bude terorizovať aj na čerstvom vzduchu. Pokrytci sú to, vo všetkom!,“ napísal Blaha a podobne sa pýtali aj ďalší komentujúci.

  • „Hlavne, že si dal šál, aby mu vo vnútri neprimrzol krk?“
  • „Netreba ani rúško a ani respirátor, keď oni nemajú vo vláde, nebudeme ho mať ani my.“
  • „Áno, ale deti v škole dostanú poznámku, keď ho nemajú???? Fotku odložím a keď príde ďalšia, veľmi rada ju pošlem. Buď pravidlá platia, alebo nie.“

Neprehliadnite aj:

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM