han Magazín

Celá Ukrajina SMÚTI za slávnym hercom: PADOL v boji za vlasť ako 33-ročný! FOTO

Ruská vojenská invázia si na Ukrajine každý deň vyžiada množstvo obetí. Žiaľ, okrem detí a nevinných ľudí umierajú aj slávne osobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Celá Ukrajina SMÚTI za slávnym hercom: PADOL v boji za vlasť ako 33-ročný! FOTO
8
Galéria

Najnovšie sa naši východní susedia dozvedel krutú správu o smrti známeho herca, ktorý zomrel počas ostreľovania mesta Irpiň. Pavel Li, ktorému na Ukrajine hovorili Pasha Lee zahynul ako 33-ročný…

Pasha bol pôvodom z Krymu a okrem herectva sa venoval aj moderovaniu a dabovaniu. Svoj hlas prepožičal napríklad Leviemu kráľovi či Hobbitovi. Jeho smrť potvrdila aj Júlia Ostrovská, šéfka televíznej platformy UATV/DOM, kde mal moderovať novú sériu programu Day at Home.

„Zo všetkých moderátorov sa najviac usmieval a bol najveselší,“ opísala herca Ostrovská.

Dvanásty deň

Televízna hviezda bránila svoju vlasť od začiatku invázie, ale práve dvanásty deň ruského bombardovania sa mu stal osudným. Smútok mu na jeho Instagrame vyjadrilo množstvo fanúšikov. Tých mrazí hlavne pri poslednom statuse.

„Za posledných 48 hodín je tu konečne príležitosť sadnúť si a odfotiť sa, ako sa smejeme počas bombardovania. Pretože všetko zvládneme,“ napísal do posledného príspevku Pasha Lee.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

FOTO: Ukrajina smúti za mladým hercom, ktorý padol v boji za vlasť
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM