han Magazín

Cibulková obhajovala v RTVS dovolenku: Urobila by som to opäť! Ako si ju podali?

Niekdajšia tenistka Dominika Cibulková sa postavila pred kamery RTVS v relácii Silná zostava, kde hovorila, prečo bola počas pandémie na Maldivách. Ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Cibulková obhajovala v RTVS dovolenku: Urobila by som to opäť! Ako si ju podali?
Zdroj: RTVS - Silná zostava

Slovenskom zarezonovala informácia, že bola Cibulková na očkovaní proti COVID-19, ktoré sa prevalilo pred niekoľkými týždňami. Rovnako s ňou dostal vakcínu aj jej manžel Michal Navara. Najnovšie Slováci pár kritizovali za to, že boli spolu so synčekom na luxusnej dovolenke.

Išla do televízie

Keďže je na Slovensku stále prísny lockdown a na koronavírus každodenne zomierajú desiatky ľudí, jej počin sa nestretol s pochopením. Aj tak sa niekdajšia špičková hráčka dostavila do televízneho štúdia, kde obhajovala svoju dovolenku na Maldivách. „Vždy som bola úprimná. Nebudem tajiť, odmalička som na sebe makala a nie som politik. Myslím si, že tým, že som zostala doma, by som nikomu nepomohla. Tak som v tom nevidela rozdiel. Boli sme stále maximálne zodpovední, dali sme sa častokrát testovať,“ povedala Cibulková v RTVS v** relácii Silná zostava**, ktorá sa vysielala vo štvrtok večer.

Tvrdý odpor

Ten mala Cibulková v osobe Simony Salátovej, komičky, ktorá jej toto povedala: „Je to podľa mňa nedostatočná spolupatričnosť, pretože ťa sleduje veľké množstvo ľudí na sociálnych sieťach. Vysielaš im signál, že niekto vyvolený môže ísť teraz na dovolenku, keď teraz zomierajú ľudia…“ Ako na to reagovala Dominika? „Nič zlé nerobím a nič neporušujem,“ uviedla.

„Nie som jediná, čo cestuje. Tým, že som viac na očiach, sú a budú vždy dva tábory ľudí,“ poznamenala.

Na záver sa vyjadrila ešte takýmto spôsobom: „Urobila by som to opäť! Veď mám deväťmesačného syna a musím sa chovať stále zodpovedne.“

V relácii, ktorú moderuje Veronika Cifrová Ostrihoňová boli aj epidemiologička Alexandra Bražinová, politologička Aneta Világi a stála hostka Simona Salátová. Celú reláciu si môžete pozrieť TU.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM