han Šport Futbal

Tréner Goffa bojuje s COVID-om v nemocnici: Na pochybovačov by vylial stolicu!

Futbalový tréner Vladimír Goffa leží na JIS-ke napjený na dýchacie prístroje a urputne zápasí s koronavírusom. Tým, čo vírus spochybňujú, napísal dlhý odkaz.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Goffa bojuje s COVID-om v nemocnici: Na pochybovačov by vylial stolicu!
Zdroj: Facebook.com/Vlado Goffa

Bývalý kouč Slovana Bratislava, či Petržalky je momentálne v nemocnici a vtipno-vážnym spôsobom opísal na Facebooku, čo by urobil takým ľuďom, čo neustále tvrdia o COVID-19, že je chrípka.

Status a príspevok

„Dnes sa máme na JIS asi takto: Ležíme, dusíme sa, nerozprávame, trpíme, čakáme na zázrak. Keby sem vošiel provokatér bez respirátora, hovoril o chrípôčke, nazýval nás neslobodné stádo a splietal niečo o biznisovom spiknutí, tak ho tu všetci ležiaci obhádžeme plnými bažantami,“ uviedol 61-ročný tréner vtipným žargónom, ktorý ale myslí vážne.

„Ja osobne mu vykydnem svoju dávku stolice z misy, do ktorej se.iem na posteli a poprosím vojakom, čo nám tu utierajú zadky, nech sa s ním pohrajú na hovnocuc,“ dodal Goffa.

A to nie je všetko

Uznávaný odborník, ktorý je známy aj tým, že je humoristom medzi futbalistami, pokračuje vo svojom statuse ďalej. „Všetky hadičky, na ktorých sme popripájaní, mu nastrkáme do zadku a za každý výsmech chorobe mu cez veľké trubice budeme vháňať soľné fanfáry do zadku,“ píše Vladimír Goffa a pokračuje: „Postavím ho k posteli človeka, čo tu leží v umelom spánku 30 hodín a nech sa nielen díva na jeho utrpenie a bezmocnosť.“

„Každého popierača nechám povedať, že dotyčný už nie je,“ doplnil.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Dnes sa máme na JISke asi takto: Lezime, dusime sa, nerozpravame, trpime, cakame na zazrak, meni sa to tu ako na...

Posted by Vlado Goffa on Thursday, March 18, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM