han Zo Slovenska

Danko má covid: Je to ŠIALENÁ choroba, ledva som prežíval. Zachránil ma ivermektín!

Pandémia koronavírusu dostihla aj lídra Slovenskej národnej strany (SNS) Andreja Danka. Liečil sa ivermektínom, teda liekom, ktorému odborníci nedôverujú.

Ilustračný obrázok k článku Danko má covid: Je to ŠIALENÁ choroba, ledva som prežíval. Zachránil ma ivermektín!
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Šéf mimoparlamentnej strany sa pred týždňom zúčastnil protestu pred Prezidentským palácom v hlavnom meste, ktorý sa konal pod záštitou strany Smer. Danko tam aj rečnil, no šíriaci sa variant omikron dostal aj jeho.

„Mám covid a tri dni som ledva prežíval. Je to šialená choroba. Vyjadrujem obrovskú úctu každému, kto to prekonal,“ uviedol Andrej Danko na sociálnej sieti.

Zmiernil v rétorike

Známy politik sa už niekoľkokrát vyjadril o pandémii pochybovačne a negatívne reagoval hlavne na pandemické opatrenia. Podobný názor má aj na vakcíny, no teraz bol v takýchto vyjadreniach miernejší.

„Zažil som onkologickú operáciu a viem, čo je bolesť. Nikdy som ju na PR nezneužíval. Viete, že aj očkovaní trpia a sú chorí. Nikdy som nepovedal, kto sa má alebo nemá očkovať. Nech sa každý rozhodne slobodne,“ vyjadril Danko svoje pocity na Facebooku.

Tvrdé slová

Tie Danko nasmeroval na Petra Pellegriniho zo strany Hlas-SD. „Som nahnevaný, pretože v tomto stave som bezbranne pozeral relácie, kde Hlas-SD v protekčnom mediálnom priestore klame. Peter, aj kvôli tebe tu budú americké vojská, kvôli tvojej politike a bratríčkovaniu sa s prezidentkou. Hráš na milión strán, pridaj sa k nám a porazíme toto, čo tu je. Ak vôbec ešte môžeš,“ odkázal Danko.

Líder SNS dokonca opísal svoj priebeh korony a aj to, že sa liečil liekom, ktorí odborníci spochybňujú.

„Chápem stavy a bezbrannosť ľudí pri tejto chorobe. Chápem beznádej, kedy neviete, čo si presne dať. Verejne ďakujem odvážnym lekárom, ktorí nepočúvajú mediálnych mudrlantov. Obvolávate v zúfalstve kamarátov, pomaly neviete rozprávať ani dýchať. Potom vám povedia, že predsa len ten „zlý“ Ivermectin a Isoprinosine. A ešte ideálne ruský imunopreparát,“ skonštatoval politik

„No už je vám tak zle, že neviete prehltávať ani tabletky. Druhý deň už necítite hrdlo, tretí začne kašeľ. Nič nedokážete jesť a len akýmsi zázrakom na štvrtý deň to prejde,“ dodal.

Vyliečil ho?

Práve lieku ivermektín venoval Danko pár viet. „Bolo by toho čo písať, preto napíšem každému, že ma zachránil Ivermectin 2 tabletky denne, Isoprinosine 2 tabletky trikrát denne a Polyoxydonium jedna tabletka. Okrem toho, sprej do nosa a hrdla a, samozrejme, kombinácia všetkých možných vitamínov,“ uzavrel líder Slovenskej národnej strany na sociálnej sieti.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM