han Hokej

Fínsky brankár v službách "východniarov" dokázal to, čo MÁLOKTO: Excelentný kúsok! VIDEO

Padlo mu to tam! Fínsky hokejový brankár v službách Michaloviec Karolus Kaarlehto sa stal štvrtým brankárom, ktorý dosiahol gól v najvyššej slovenskej súťaži.

Ilustračný obrázok k článku Fínsky brankár v službách "východniarov" dokázal to, čo MÁLOKTO: Excelentný kúsok! VIDEO
Zdroj: TASR/Roman Hanc

„Je to už môj druhý v kariére. Vždy, keď to situácia dovolí, sa o to pokúšam. Som rád, že mi to vyšlo už na začiatku sezóny,“ povedal.

Kaarlehto sa o výnimočný moment postaral počas hry Spišskej Novej Vsi bez brankára v závere zápasu 7. kola. Domáci Michalovčania viedli 2:1, Kaarlehto gólom stanovil na konečných 3:1.

Video si môžete pozrieť na Facebooku najvyššej hokejovej súťaže.

„V minulosti som skóroval aj vo Fínsku a teším sa, že sa mi to podarilo aj na Slovensku,“ poznamenal štvrtý extraligový brankár, ktorý má zápis v kolónke strelených gólov. Prvým bol Kaarlehtov krajan Sasu Hovi, ktorý skóroval počas play off 2008.

Ďalší dvaja brankárski strelci Marek Čiliak a Marek Kutej sa do listiny strelcov zapísali vďaka chybám súperových hráčov, ktorí poslali puk do vlastných bránok, v ktorých v tom čase neboli brankári.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM