Monika Hanigovská Magazín

Hrejivé čiapky, klobúky aj kukly: TOP 5 módnych vychytávok tejto zimy

Udržte hlavu v teple a zároveň buďte trendy. Tieto príjemné must have kúsky čoskoro ovládnu naše ulice.

Ilustračný obrázok k článku Hrejivé čiapky, klobúky aj kukly: TOP 5 módnych vychytávok tejto zimy
11
Galéria

Sú hrejivé a pri správnom výbere dokonale doplnia váš zimný outfit. Reč je o pokrývkach hlavy, ktoré počas chladného počasia uspokoja aj toho najnáročnejšieho milovníka módy.

Čo nosiť v zime na hlave? Inšpirujte sa horúcimi trendami.

1) Teplo v kukle

Hrejivé kukly boli v minulosti bežnou ponukou športových obchodov, no pre svoju funkčnosť sa presunuli aj do zimných kolekcií niektorých módnych značiek. Či už si vyberiete tlmený či žiarivý odtieň, je isté, že netrafíte vedľa. Odnímateľné kapucne budú veľkým hitom!

Kukla poteší všetkých milovníkov praktických vychytávok – ak sa zašpiní, nemusíte prať celú vetrovku, ale len jej kapucňu. Skvelé, že?

2) Klobúčik – Bucket Hat

„Letný klobúčik nezmizne a bez váhania si ho môžete nasadiť i v zimnej sezóne 2022. Budete však v teple, pretože si vyberiete jeho hrejivejší a mäkší model,“ opisuje zimný hit portál Elle Canada.

Jemne háčkované klobúčiky vystriedali zaujímavé kúsky z umelej kožušiny, hrubších pletenín a luxusných látok. Teno kúsok v kombinácii s ležérnym outfitom dotvorí dokonalý look.

3) Basketbalová čiapka

Šiltovky už nie sú len športovým a praktickým doplnkom. V zateplenej verzii budete pútať pozornosť aj vtedy, ak sa nikomu nebudete pozerať do očí.

Túto sezónu budú kraľovať bohato zdobené šiltovky i tie s minimalistickými výšivkami a neutrálnymi farbami, pripomína Who What Wear. Iné značky vsadili na vintage štýl.

Ktoré ďalšie dva kúsky budú hitom tejto zimy? Nájdete na druhej strane!

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM