Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Jakubec opäť perlí: Joe Biden je podľa neho vesmírny jašter, dokazovať to má FOTKA

Kontroverzný spevák šlágrov rád šokuje. Tentoraz si zobral na mušku šéfa Bieleho domu, ktorý je podľa neho mimozemským tvorom.

Ilustračný obrázok k článku Jakubec opäť perlí: Joe Biden je podľa neho vesmírny jašter, dokazovať to má FOTKA
Zdroj: Facebook.com/Martin Jakubec

Spevák šlágrov Martin Jakubec opäť šokuje. Len nedávno sa ponúkol, že vyjedná mier medzi Ruskom a Ukrajinou, neskôr zdieľal hoax o ukrajinských utečencoch, za ktorý si vyslúžil drsnú kritiku polície.

Jakubec je známy svojou aktivitou na sociálnych sieťach. Bývalý prezidentský kandidát samého seba označuje ako mediálneho experta. Často komentuje domácu i svetovú politiku a tentoraz sa zameral na amerického prezidenta Joa Bidena. Kontroverzný spevák o šéfovi Bieleho domu tvrdí, že je reptilián.

Obľúbený ťah konšpirátorov

Reptiliáni sú fiktívne bytosti, ktoré vzhľadom pripomínajú tvora medzi človekom a jašterom. Po týchto postavách často siahajú tvorcovia sci-fi filmov, ale aj konšpirátori, ktorí tvrdia, že reptiliáni sú skutoční. Šíritelia týchto teorií za maskovaných jašterov označujú obvykle politických lídrov. Takúto metódu zvolil aj Jakubec.

Starec Biden je reptilián,“ napísal na Facebooku s vysvetlením, že reptiliáni sú mimozemšťania, ktorí ovládajú ľudskú rasu a obratne s ňou manipulujú.

Reptiliáni majú podľa Jakubca pochádzať zo súhvezdia Draka a pretože dokážu ľahko meniť podobu, splývajú s ľudstvom.

Koláž ako dôkaz

„Vo svojej pôvodnej podobe by išlo o bytosti podobné jašterom. Tí potom tvoria tzv. Babylonské bratstvo, ktoré vládne a je držiteľom moci. K jeho členom patrili králi, faraóni, premiéri, prezidenti a ďalší. Reptiliáni chcú vytvoriť pasívnu masu, ktorá by bola bezvýhradne poslušná a bola riadená čipmi v mozgu,“ rozvinul svoje presvedčenie Jakubec.

Hitmaker neuvádza, odkiaľ túto informáciu má, ako dôkaz však prikladá zvláštnu koláž. Tá spája tvár Joa Bidena s akýmsi jašterom, pričom prezident aj zviera majú na oku rovnakú červenú škvrnu.

Ťažko povedať, či Martin Jakubec skutočne verí teóriám o reptiliánoch. V príspevku však nenaznačil, že by žartoval. Len pred pár týždňami pritom vo svojom poste povedal, že je mierumilovný človek a „on a Boh sa dohodli, že vyjednajú mier na Ukrajine“.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Starec Biden je reptilián. Reptilián je produkt mimozemských civilizácií, ktoré ovládajú ľudskú rasu a obratne s ňou...

Posted by Martin Jakubec on Tuesday, March 29, 2022

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM