Monika Hanigovská Magazín

Ktoré BUNDY a KABÁTY ovládnu sezónu? Hitom sú hrejivé aj odvážne kúsky

Chcete byť trendy aj v chladnejšom počasí? Tieto must have kúsky ovládnu naše ulice.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré BUNDY a KABÁTY ovládnu sezónu? Hitom sú hrejivé aj odvážne kúsky
7
Galéria

Aké bundy a kabáty budú najväčším trendom počas jesene a zimy 2022? Pripravte sa na pohodlné, odvážne aj elegantnejšie kús­ky.

1) Bomberové bundy

Hit 90. rokov je späť a v plnej sile! Kratšie a poriadne nadýchané bundy v puffer štýle sú výrazné, ale aj praktické a pohodlné.

„Dlho očakávaný comeback bomber bundy sa objavili v puffer štýle od Loewe, klasický nylonový štýl od Rafa Simonsa a univerzitný sveter premenený na bomber kúsok od Miu Miu,“ opisuje magazín L'Officiel Philippines.

2) Odvážne kožuchy

Máte v skrini odložený kožuch? Tento rok ho určite vytiahnite. Je totiž horúcim trendom sezóny jeseň/zima 2022. Na svetových mólach ho prezentovali značky ako Gucci a Michael Kors a to v nadrozmerných veľkostiach. A ak máte guráž, skúste sa vyfarbiť.

„Sú navrhnuté tak, aby sa stali výrazným kúskom, či už v klasickej hnedej alebo v horúcej ružovej farbe,“ vysvetľuje L'Officiel Philippines.

4) Vzor rybej kosti

Ak milujete kabáty, prídete si na svoje. Zabudnite však na nenápadné či kárované kúsky. Radšej siahnite po vzore rybej kosti, radí módny portál Who What Wear.

Mohlo by vás zaujímať:

Ktorý model vás oslovil najviac?

kožuch 17.9%
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM