Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Polícia vyrazila na miesto masovej vraždy, objavila hodinu JOGY

Svedkovia uvideli sviečkami osvetlenú miestnosť a nehybne ležiacich ľudí. Okamžite zalarmovali políciu.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Polícia vyrazila na miesto masovej vraždy, objavila hodinu JOGY
Zdroj: Unsplash.com

Počas uplynulého týždňa vyrazila britská polícia do akcie. V mestečku Chapel St Leonards dostali hlásenie o rituálnej masovej vražde. Svedkovia im na tiesňovú linku nahlásili viacero ľudí nehybne ležiacich na zemi vo sviečkami osvetlenej miestnosti.

Poriadne prekvapenie

Na miesto okamžite vyštartovalo päť policajných áut. Po príchode objavili iba ľudí, ktorí odpočívali po hodine jogy. Informoval o tom portál BBC.

Príchod polície poriadne vydesil 22-ročnú učiteľku jogy Millie Lawsovú. Policajtom uviedla, že po hodine dopriala zverencom relaxačnú pauzu. Všimla si, ako cez okno nazreli dvaja psičkári, ktorí hneď odišli.

Priznáva, že to mohlo vyzerať divne

Okamžite však zavolali na políciu a oznámili jej, že v budove videli masového vraha, ktorý mal na sebe rúcho a pomaly prechádzal pomedzi nehybne ležiace telá. „Asi to tak z vonka mohlo vyzerať, pretože všetci boli naozaj nehybní a uvoľnení. Som si však istá, že ich predstavivosť bežala na plné obrátky,“ povedala Millie.

K prípadu sa vyjadril aj majiteľ objektu. „Ak ste včera večer o 21.30 počuli množstvo policajných sirén v Chapel St Leonards, buďte pokojní… Boli na ceste do observatória potom, čo niekto v našej budove nahlásil masové zabíjanie, keď videl niekoľko ľudí ležiacich na podlahe… Ukázalo sa, že v skutočnosti išlo o meditujúcu skupinu ľudí na hodine jogy,“ napísali na sociálnej sieti s tým, že v objekte sa vo večerných hodinách podobné cvičenia konajú pravidelne: „Nie sme súčasťou žiadneho šialeného kultu.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM