han Správy Zo Slovenska

Lockdown na slovenský spôsob? Hlava na hlave pri zhromaždení v hlavnom meste! FOTO

Vzdali mu úctu, ale nedbali na dodržiavanie odstupov a mnohí nemali rúška! Aj tak to vyzeralo včera (8. 1.) na pietnom mieste pre generála Milana Lučanského v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Lockdown na slovenský spôsob? Hlava na hlave pri zhromaždení v hlavnom meste! FOTO
6
Galéria
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Na Slovensku máme už niekoľko dní alarmujúce čísla nakazených na COVID-19, preto krízový štáb sprísnil opatrenia na celom území krajiny. Najviac sa to dotklo Nitry a okolia, kde bude prebiehať testovanie.

Zbytočný hazard

Keďže bol v piatok v Štrbe pohreb bývalého policajného šéfa Milana Lučanského, na mnohých miestach Slovenska si ľudia uctili jeho pamiatku pietnou spomienkou. Najviac ľudí sa zišlo pred budovou Prezídia Policajného zboru na Račianskej ulici v Bratislave. Ich počet sa dal rátať v desiatkach, ak nie v stovkách. Lenže, stále platí zákaz vychádzania a stretávania sa vo väčších skupinách. Tieto opatrenia určite neboli dodržané.

Na spomínanom mieste usmerňovali dopravu muži zákona, no ľudí na zhromaždení nechali tak. Najhoršie na tom však bolo, že poniektorí si na pietnom mieste nedali na tvár rúška!

Bývalý policajný prezident Lučanský zomrel 30. decembra 2020 po tom, ako sa deň predtým vo väzbe v Prešove pokúsil o samovraždu. Ohľadom toho zriadila ministerka spravodlivosti Mária Kolíková širokú kontrolnú komisiu s cieľom objasniť okolnosti jeho úmrtia Lučanského.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si aj toto:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM