Rastislav Búgel Politika

Mišovi Hudákovi volal prezidentský kandidát: ODROVNAL ho jedinou vetou a nastalo TICHO

Michalovi Hudákovi zatelefonoval kandidát na prezidenta. Stačila jediná veta a na druhej strane linky nastal poriadny šok.

Ilustračný obrázok k článku Mišovi Hudákovi volal prezidentský kandidát: ODROVNAL ho jedinou vetou a nastalo TICHO
Zdroj: TASR/Erik Máder , Instagram.com/rtvs_official

Michal Hudák sa opäť predstaví v najnovšom vydaní relácie Hit Roka. Keďže sa na Slovensku blížia prezidentské voľby, reč sa v štúdiu otočila aj na túto tému.

Je známe, že rôzne politické strany a kandidáti vo voľbách na svoju podporu často najímajú známe tváre, hudobníkov, moderátorov a aj zabávačov.

Čo sa stalo?

Takúto skúsenosť má aj obľúbený Michal Hudák. „Herec a moderátor je známy tým, že je aj komik a občas si urobí žarty aj z cudzích ľudí. V relácii Hit roka, kde prišiel ako jeden z glosátorov porozprával vtipnú príhodu, ktorá sa stala ešte počas predošlej prezidentskej kampane,“ píše RTVS na svojom webe.

Ozvali sa mu s ponukou

„Ešte, keď bola kampaň prezidentská, nie táto, ale tá predtým, tak mi niekto volal od niekoho, kto možno plánoval, a tak, že "My by sme chceli, aby ste robili tie veci po námestiach a stretávať sa s občanmi.“," spomína obľúbený moderátor a zabávač.

Odrovnal ho jedinou vetou

„A ja som mal dobrú náladu, išiel som v aute. A hovorím, viete, nemôžem prijať vašu ponuku, lebo sám zvažujem kandidatúru. Nastalo ticho na niekoľko sekúnd, že "Aha, chápem. Tak v tom prípade, jasné.“ Sám som si povedal, že „Bože, to čo za sprostosť Mišo. Že sám zvažujem kandidatúru?“," smeje sa Michal Hudák.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM