Magazín

Najžiadanejší dámsky DOPLNOK tejto jesene: Prekvapivo ho nájdete v skrini každého muža

Spoznajte najžiadanejší must have kúsok. Dámy, má ho takmer každý muž vo svojom šatníku.

Ilustračný obrázok k článku Najžiadanejší dámsky DOPLNOK tejto jesene: Prekvapivo ho nájdete v skrini každého muža
Zdroj: instagram.com/pppiccioli , TASR/AP

Tohtoročná jeseň prináša závan originálnosti a nadčasovosti. Viaceré najznámejšie módne domy prekvapili doplnkom pre všetky odvážne ženy.

Najžiadanejším ženským kúskom bude totiž kravata, ktorá bola doteraz doménou mužov. Jej veľký návrat ohlásil napríklad kreatívny riaditeľ značky Valentino, Pierpaolo Piccioli.

Ak ste milovníčkou módy, možno vás poteší fakt, že v tomto prípade nemusíte minúť ani euro a jeden kúsok si môžete uchmatnúť zo skrine vášho otca, brata, manžela či priateľa.

Unisex je výzvou

„Nebojte sa objaviť svoj imidž pomocou všestranného unisex módneho doplnku. Umožní vám zmeniť vzhľad a zároveň osláviť vašu jedinečnosť. Zmienka o čiernej kravate by mohla v niektorých vyvolať predstavu o „prísnych“ smokingov s veľkolepými frakmi alebo večerných rób z hodvábu, šifónu, zamatu alebo čipky. Bol to však Maison Valentino, čo chytil tradíciu za manžetu a postavil sa proti známemu konceptu,“ opisuje Harper's Bazaar.

Pierpaolo Piccioli rozštiepil stereotyp v princípe a dizajne. Ponúka kolekciu jeseň/zima 2023–2024, ktorú nemožno prehliadnuť pre modelky s úzkou čiernou kravatou.

Neformálna aj dramatická

Módna kolekcia je neformálna a zároveň dramatická, no s jasným posolstvom: „Piccioli spochybňuje samotný doplnok kravaty ako symbol mužskej sily. Ponúka odvážny šatník pre tých, ktorí sa neboja posúvať hranice a rušiť módne tradície.“

Páči sa vám kravata, ale túžite si obliecť sukňu? Žiaden problém, aj v tomto prípade je kravata výbornou voľbou. Tento malý kúsok podčiarkne vašu osobnosť a postará sa o to, že sa v dave ľudí len tak nestratíte.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM