MI Ako ušetriť

Našli sme najlepšie apky na cvičenie a vzdelávanie ZADARMO!

Využite poriadne čas, keď sú zatvorené podniky, fitká a školy. Aj z pohodlia vašej obývačky môžete na sebe pracovať a dokonca nič za to neplatiť.

Ilustračný obrázok k článku Našli sme najlepšie apky na cvičenie a vzdelávanie ZADARMO!
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Ste už unavení z domácej rutiny? Nebaví vás televízia, sociálne siete ani četovanie s priateľmi cez obrazovku? Máme pre vás niekoľko skvelých tipov, ktoré vám pomôžu zdokonaliť vaše telo i rozum priamo z domu a zadarmo!

Hýbte sa!

Portál insider.com zverejnil zoznam piatich najlepších aplikácií na domáce cvičenia zadarmo. Vďaka ich širokému záberu si v nich zaručene každý vyberie tú správnu pohybovú aktivitu pre seba.

Ak máte chuť na celkové precvičenie celého tela so skúsenými trénermi, skúste apku NTC, teda Nike Training Club Fitness App. Nájdete v nej cvičenia špeciálne pre ženy, mužov i deti zamerané na silu, mobilitu, či kardio.

Môžete si vybrať** jogu, bežecké tipy, alebo cielené cviky na brucho, zadok a ruky. Všetko je doplnené aj výživovým poradenstvom. NTC sľubuje vypracovanie osobného tréningového plánu na 4 – 6 týždňov**.

Milovníci jogy určite oceníte aplikáciu 5 Minute Yoga App. „Je ideálna pre všetkých, ktorí chcú rýchle a pravidelné jogové cvičenia,“ uvádza apka.

Cvičenia sú vhodné najmä pre začiatočníkov, pretože sú zostavené z jednoduchých ale efektívnych pozícií. K dispozícii máte aj detailné inštrukcie, aby ste každý pohyb robili naozaj správne.

Ako už naznačuje samotný názov aplikácie, každý súbor cvičení trvá iba päť minút. Preto sa perfektne hodia na ráno, keď chcete naštartovať svoj deň, alebo ako krátka prestávka kedykoľvek na úľavu od stresu. „Budete prekvapení, aké výsledky môžete dosiahnuť vďaka len 5-minútovej každodennej joge,“ sľubuje apka.

Máte radi box? Aplikácia Fight Camp ponúka množstvo príležitostí poriadne vybiť zo seba energiu. „Boxerské cvičenia zadarmo sú vhodné pre každého, kto má doma boxerské vrece, alebo chce udierať len tak do vzduchu,“ uvádza apka.

Užívatelia ohodnotili Fight Camp naozaj vysoko – z piatich možných bodov získala 4,9. Cvičenia sú skvelou voľbou pre každého, kto hľadá vysokú aeróbnu záťaž, chce sa poriadne vyskákať a zapotiť. Na výber máte viac ako 350 cvičení zameraných na box a chudnutie.

Naučte sa niečo nové

Lockdown a karanténa sú ideálnym časom, kedy sa môžete z pohodlia domova naučiť nové zručnosti. A nehovoríme o vyšívaní a kváskovaní (hoci aj to môže byť zábava). Skúste si osvojiť nové profesionálne zručnosti, ktoré môžete využiť v pracovnej oblasti.

Portál Skill Share ponúka množstvo kurzov, kde sa môžete zadarmo ponoriť do rôznych oblastí.

V ponuke má napríklad deväť lekcií, ako otvoriť úspešný online obchod. Zistíte, ako nájsť dieru na trhu a vybrať si ten správny segment, ako vyhodnotiť trhový potenciál, založiť samotný online obchod a urobiť z neho ziskový biznis.

Určite užitočným kurzom môže byť aj 13 lekcií, ktoré vás naučia využívať ohromný potenciál Instagramu pre váš biznis. Či už ste podnikateľ, bloger, alebo výrobca, efektívne používanie tejto trendovej sociálnej siete môže posunúť váš biznis do úplne iných sfér.

Apka vás naučí, ako si na Instagrame vybudovať vernú základňu fanúšikov a followerov, poradí vám, ako vytvoriť atraktívny obsah, ktorý udrží pozornosť návštevníkov, ako pracovať s Instagram Stories a ponúkne vám mnoho ďalších užitočných návodov.

V ponuke Skill Share sú aj ďalšie vidá, ktoré ponúkajú kurz vytvárania podcastov, grafického dizajnu, kuchárskeho umenia, alebo vám dajú zaručené tipy, ako si získať prácu, alebo zlepšiť svoju pracovnú efektivitu. Ponuka je naozaj široká, stačí si len vybrať.

Článok vznikol v spolupráci s mobilným operátorom 4ka.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM