han Správy

Ubolený Kollár sa znovu ohlásil z lôžka: Slovákom poslal povzbudivý ODKAZ! VIDEO

Líder strany Sme rodina a predseda NR SR Boris Kollár je už takmer tri týždne pripútaný na nemocničné lôžko po havárii vládnej limuzíny. Teraz sa prihovoril novým videom.

Ilustračný obrázok k článku Ubolený Kollár sa znovu ohlásil z lôžka: Slovákom poslal povzbudivý ODKAZ! VIDEO
2
Galéria

Kollár sa stal ešte v sobotu 24. októbra účastníkom dopravnej nehody v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Vládna limuzína havarovala a zranený bol nielen predseda NR SR, ale aj jeho ochrankár, vodič a tiež bývalá účastníčka Miss Universe, ktorá bol tiež vo vozidle. Informovali sme o tom v tomto článku.

Druhé video

Politik už nahral jedno video z nemocnice, písali sme o tom TU. Na nahrávke prezradil, že nebyť rýchlej pomoci, už by nemusel byť medzi nami. Druhé video znovu zverejnil na svojom facebookovom profile a tiež ďakuje svojim záchrancom.

„Minule som spomínal, že pri záchrane môjho života pomáhali dvaja záchranári. Už sa mi podarilo zistiť, kto to bol. Chcem poďakovať Ivanovi Lehoczkému a jeho manželke, ktorí išli akurát do služby. Robí operátor v zdravotníckom systéme. Ešte raz, veľmi pekne ďakujem,“ hovorí ležiaci Kollár.

Hovorí aj ľuďom

„Mám skalopevné presvedčenie, že takto by sa zachovala nezištne väčšina našich obyvateľov,“ pokračuje ubolený Kollár. „Keďže vidíme, aké sú teraz ťažké časy s tým COVID-om, tak som presvedčený a verím tomu, že tieto ťažké časy prejdeme spoločne a zlomíme hnusnú chorobu a budeme posilnení,“ uzavrel politik.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Boris Kollár mal autonehodu
7
Galéria
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Ešte raz ďakujem

Posted by Boris Kollar on Tuesday, November 10, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM