han Politika

Nicholsonovej sa PRIHOVORIL francúzsky prezident: Ste z krajiny kde premiéra strihá dcéra?

Bývalej členke strany SaS a europoslankyni Lucii Ďuriš Nicholsonovej sa prihodilo niečo nečakané. Oslovil ju prezident Francúzska Emmanuel Macron.

Ilustračný obrázok k článku Nicholsonovej sa PRIHOVORIL francúzsky prezident: Ste z krajiny kde premiéra strihá dcéra?
Zdroj: Facebook.com/Lucia Ď. Nicholsonová

Politička sa príhodou pochválila na sociálnej sieti, kde svoj zážitok vyrozprávala a dokonca pridala aj spoločnú fotku s francúzskou hlavou štátu.

Ako sa to stalo?

Nicholsonová v príspevku opisuje, že si len tak kráčala po Elyzejskom paláci a odrazu sa jej niekto prihovorí. Prvá jej reakcia bola, že aký milý muž ju oslovil. „Ste vy z tej krajiny, kde premiéra strihá jeho vlastná dcéra?” priblížila europoslankyňa citáciu muža, z ktorého sa "vykľul“ samotný prezident Francúzska. Macron pridal hneď druhú otázku: "Ste z tej krajiny s tou krásnou prezidentkou?”

„Áno, zo Slovenska som,“ zareagovala Nicholsonová, ktorej Macron pohotovo odvetil: „Tak odkážte doma, že všetkých pozdravuje Emmanuel Macron.“

Chcel aj fotku

Máloktorý Slovák sa môže pochváliť tým, že ho osloví prezident niektorej krajiny a rovnako sa nestáva, že by sa s nim chcel odfotiť. Našej europoslankyni sa to však pošťastilo. „Povedal mi a navrhol, aby sme sa odfotili. Bolo mi cťou, pán prezident,“ poznamenala Ďuriš Nicholsonová a podelila sa aj s tým, ako stretnutie skončilo.

„Povedala som mu, že ho pozdravuje Slovensko. A ešte som mu povedala, že je síce šarmantný, ale naša prezidentka je šarmantnejšia. Súhlasil. Ako hovorím, je to milý chlapík.“


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Tak si kráčam po Elyzejskom paláci a odrazu sa mi prihovorí tento milý muž. “Ste vy z tej krajiny, kde premiéra strihá...

Posted by Lucia Ď. Nicholsonová on Monday, September 6, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM